Black Friday 2023

online nákupy

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás ještě jeden významný "svátek" - Black Friday 2023! Přestože u nás má tento americký den výprodejů poměrně krátkou tradici, nenašel by se snad žádný internetový obchod, který během něj nenabídne výhodné akce a vysoké slevy. Abych vám hledání těch nejvýhodnějších nabídek trochu ulehčila, našla jsem pro vás ty nejvhodnější Black Friday výprodeje, které si rozhodně nesmíte nechat ujít. 

Black Friday akce na elektroniku

Asi se mnou budete souhlasit, že elektronika patří mezi nejnákladnější vánoční dárky. Naštěstí se velkých slev a výhodných akcí v rámci Black Friday v Česku dočkáme nejčastěji právě v obchodech s elektronikou. Kde začít nákupní maraton, pokud byste rádi pořídili novou televizi, PlayStation nebo třeba mobil?

Výhodné slevy jsem našla především v internetovém obchodě Okay.cz, který si pro snazší nákup připravil speciální kategorii Black Friday se všemi zlevněnými kousky. Využít samozřejmě můžete i dlouhodobé akce, jako je doprava zdarma na elektro při platbě předem.

Když se bavíme o výhodných nabídkách na elektroniku, pominout nemůžu ani oblíbený e-shop Mall.cz. Podobně jako v případě Okay vytvořil Mall speciální kategorii se všemi zlevněnými produkty v rámci Black Friday 2023, kde pořídíte kvalitní elektro od renomovaným výrobců s až 70% slevou. Kromě elektroniky zde za výhodnou cenu zakoupíte také další sortiment, jako je kosmetika nebo chovatelské potřeby.

Pokud sháníte dárek v podobě mobilního telefonu, televize, herního počítače či konzole, doporučit vám můžu také Black Friday na e-shopu Smarty.cz, kde jsou za zvýhodněnou cenu k dostání také PlayStation a PC hry.

nákupy na internetu

Ušetřete na nábytku s Black Friday

Zatímco malé děti si píšou Ježíškovi o hračky, v dospělosti nám větší radost pravděpodobně udělá pěkné zařízení bytu. Nábytek však není zrovna malou položkou a mnohdy tak jeho nákup odkládáme na později. Kdy jindy však koupit novou matraci, postel či tolik potřebnou skříň, když ne zrovna o Black Friday 2023? 

Co si budeme nalhávat, kvalitní matrace není levnou záležitostí, a osobně mi tak udělal radost hlavně výprodej na e-shopu Premiove-matrace.cz. Kromě dlouhodobých akcí, jako je polštář k objednávce matrace zdarma, si totiž obchod připravil v rámci Black Friday extra 10% slevu na veškerou nabídku. Stačí zadat slevový kód a sleva je vaše!

Co se týká nábytku, ten výhodně pořídíte například na Sconto.cz, které si pro své zákazníky připravilo slevy až ve výši 70% - lepší nabídku už letos zkrátka neseženete. Velké slevy přijdou vhod zejména při pořizování sedací soupravy, kdy můžet díky Black Friday ušetřit doslova tisíce korun.

V případě, že do interiéru sháníte osvětlení, radost vám jistě udělá další výhodná nabídka, kterou jsem při své pátrání po slevách objevila. Internetový obchod Svetla24.cz momentálně v rámci Black Shopping Days nabídne až 55% slevu na více než 22 000 produktů v sortimentu. 

nákupy oblečení

Kde na Black Friday doplnit šatník

Ať už potřebujete oživit šatník posledními trendy, či vám jen chybí zimní kabát a boty, rozhodně si nenechejte ujít Black Friday slevy na oblečení. Pořídit tak můžete i světové značky za bezkonkurenční cenu.

Můj první tip vás vyšle do oblíbeného internetového obchodu Zoot.cz. Ten si v rámci Black Friday výprodejů nepřipravil speciální kategorii zlevněných kousků, ale rovnou slevový kód vztahující se na veškerý sortiment. Stačí zadat slevový kód a sleva ve výši 25 % bude vaše. A pokud nakoupíte nad 1 800 Kč, dopravu k tomu máte úplně zdarma.

Stejně vysoká sleva vás po zadání slevového kódu čeká také na e-shopu Bibloo.cz. Pořídit zde můžete jak oblečení pro muže, ženy i děti, tak třeba kvalitní obuv. Sleva se bohužel vztahuje pouze na označené kousky, kterých je však opravdu požehnaně. 

Když už jsme u obuvi, pominout nemůžu ani velké slevy v obuvnických obchodech - Black Friday akce jsem našla například u Shooos.cz, eObuv.cz a CCC.cz.

Kosmetika za bezkonkurenční cenu

Ať už potřebujete doplnit zásoby na poličce v koupelně, či máte zálusk na luxusní parfém, zajímat vás jistě budou také slevy na kosmetiku. Mám pro vás dobrou zprávu - letos je slev na kosmetiku a drogerii opravdu hodně!

Těšit se můžete například na zlevněnou nabídku obchodu Notino.cz, který tak jako každý rok přichází s neskutečně vysokými slevami na drahé i levnější produkty. Na vybrané produkty momentálně nabízí až 30% slevu, což se rozhodně vyplatí. Podobnou slevu si přichystala také populární Sephora.cz či konkurenční Douglas.cz. Pokud hledáte konkrétní produkt, stačí porovnat výši slev u všech tří e-shopů a vybrat ten skutečně nejvýhodnější. 

Přestože i na Notino.cz a v Sephoře pořídíte parfémy, obrovská nabídka vůni a Black Friday výprodej na vás čeká rovněž na Marionnaud.cz, která si pro své zákazníky připravila slevy ve výši až 50 %. 

nákupy dárků

Tím slevy Black Friday stále nekončí!

Během Black Friday můžete ušetřit také při nákupech pro podporu svého zdraví, nebo zdraví svých blízkých. Příkladem budiž až 90% sleva na vybrané obruby a skla v optice OptikDoDomu.cz. Naopak všem nadšeným hudebníkům jistě udělám radost řadou slev v hudebninách Kytary.cz, Music-city.cz a Muziker.cz. Máte-li mále děti, rozhodně si nenechejte ujít slevu v online hračkářství Pompo.cz a MrakyHracek.cz. Zapomenout nesmím ani na sportovce, kteří mohou v rámci Black Friday v Česku ušetřit na e-shopu Nike.cz, inSPORTline.cz či Hs-sport.cz

Zkrátka a dobře, Black Friday je příležitostí ušetřit, ať už sháníte cokoliv. Kompletní seznam všech slevových kódů, akcí a výprodejů v rámci Black Friday naleznete zde. Tak nákupům zdar!

Často kladené dotazy

Kde můžu najít výhodné Black Friday akce na elektroniku?

Výhodné akce na elektroniku můžete najít především v internetových obchodech Okay.cz a Mall.cz, které si pro tento účel připravily speciální kategorii Black Friday se všemi zlevněními produkty. Pokud sháníte dárek v podobě mobilního telefonu, televize, herního počítače či konzole, doporučujeme také navštívit e-shop Smarty.cz, kde jsou za zvýhodněnou cenu k dostání PS a PC hry.

Kde mohu využít Black Friday pro nákup nábytku?

Pro nákup nábytku můžete využít Black Friday například na e-shopu Premiove-matrace.cz, kde v rámci tohoto svátku nákupností nabízí extra 10% slevu na veškerou nabídku. Další výhodnou nabídku najdete na Sconto.cz, které připravilo slevy až ve výši 70% . Pokud hledáte osvětlení, pak by vás mohla zaujmout nabídka internetového obchodu Svetla24.cz, který v rámci Black Shopping Days nabídne až 55% slevu na více než 22 000 produktů v sortimentu.

Kde najdu Black Friday slevy na oblečení a kosmetiku?

Black Friday slevy na oblečení vám nabídnou internetové obchody Zoot.cz a Bibloo.cz, a to až ve výši 25 %. V případě obuvnických obchodů můžete využít slevové akce na Shooos.cz, eObuv.cz a CCC.cz. Kosmetiku za bezkonkurenční cenu pak najdete na Notino.cz.



Alžbeta Komrsková

Alžbeta Komrsková

Žiju psaním o všem, co mě baví, ať už jde o cestování po evropských metropolích, přírodní kosmetiku, udržitelnou módu či zdravé stravování. Patřím mezi nadšené sportovce, a když zrovna nepíšu či nepřekládám, jsem nejspíš v posilovně, cvičím jógu nebo vyrážím za turistikou.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

prodejna mall.cz

Tipy a triky pro nakupování na Mall.cz

Internetový portál Mall.cz patří již mnoho let mezi nejoblíbenější e-shopy u nás . A není divu - nabídne jak skvělé ceny, tak opravdu obrovský...