Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

slevy a výprodeje

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé ceny, o kterých si během roku můžete nechat jen zdát, nevyplatí se moc otálet. Abychom vám orientaci v mega slevách ulehčili, připravili jsme si pro vás tipy na nejlepší zimní výprodeje 2024.

Elektronika a bílé elektro

Asi se shodneme, že elektronika, potažmo nejrůznější kuchyňské přístroje a pomocníci, patří tradičně mezi nejnákladnější vánoční dárky. Není tak na škodu s jejich pořizováním počkat právě na lednové a únorové výprodeje, kdy je lze zpravidla pořídit za zlomek ceny. A na jakých e-shopech najdete vážně skvělé ceny, které se skutečně vyplatí?

Mezi jedničky v nízkých cenách patří tradičně e-shop Alza.cz který nabídne slevy jak na mobily a mobilní příslušenství, notebooky a počítače, tak velké kuchyňské spotřebiče, jako jsou lednice, myčky, pračky či sušičky. Nechybí rovněž slevy na televize a audio, ale také další kousky ze sortimentu. 

Elektronika

Pokud dáváte přednost konkurenčnímu internetovému obchodu Mall.cz, máme pro vás dobrou zprávu - ani tady vás zimní výprodej nemine. Těšit se můžete na zlevněnou elektroniku, domácí spotřebiče a vybrané produkty do domácnosti. 

Zapomenout nemůžeme ani na obchody, které se zaměřují čistě na elektroniku. Mezi elektra s obrovskými slevami patří například Okay.cz, kde nakoupíte za zvýhodněné cenovky jak online, tak v kamenných prodejnách. V současné době na vás s naším slevových kódem čeká například 15% sleva na vysavače!

Oblečení a obuv

Potřebujete trochu oživit šatník? V tom případě si nenechejte ujít výprodeje módy! Pokud vám chybí v šatních krásné a stylové kousky na jaro, doporučujeme zamířit do oblíbeného online obchodu Answear.cz, kde jsou momentálně k dostání světové značky za neuvěřitelně nízké ceny. Zlevněné dámské, pánské, ale i dětské oblečení si po Vánocích připravil také obchod Bibloo.cz, kde najdete neotřelé kousky do práce i pro domácí pohodu.

Když se bavíme o stylovém oblečení a doplňcích za skvělé ceny, zapomenout nesmíme ani na Zoot.cz. Tento módní e-shop nabídne kromě rozmanitého výběru značek oblečení a doplňků také celou řadu výhod, jako je doprava zdarma nad 1 800 Kč. A pssst - právě teď pořídíte na Zootu kabelky s hned 50% slevou!

Že byste potřebovali spíše než oblečení novou obuv? Přestože boty samozřejmě najdete i na výše zmiňovaných e-shopech, slevy nechybí ani v nabídce specializovaných obchodů s obuví. Jedním příkladem za všechny budiž populární e-shop Eobuv.cz, kde se můžete těšit nejen na velké slevy, ale také dopravu zdarma na objednávky nad 799 Kč.

Kosmetika a parfémy

Pokud máte drahou polovičku, lednové a únorové slevy vám přijdou vhod dvojnásob - můžete totiž za výhodnou cenu pořídit ideální dárek k svátku Svatého Valentýna. Zejména dámy ocení kvalitní kosmetiku či svůj oblíbený parfém.

Ať už nakupujete pro svou drahou polovičku, nebo pro sebe, slevy jsou rozhodně veliké. Světové značky dekorativní i pečující kosmetiky za nízké ceny najdete například na e-shopu Notino.cz, který navíc nabízí možnost osobního vyzvednutí na jedné z mnoha kamenných poboček. Pořídit zde můžete nejen líčení či produkty pro péči o pleť, ale například také tělovou kosmetiku či vše pro péči o vlasy. 

Kosmetika

Podobně širokou nabídku nejen kosmetiky, ale také parfémů a parfémových vod pro muže i ženy za skvělé ceny si připravil i Douglas.cz. Ten momentálně nabízí vybrané parfémy a kosmetiku s 50% slevou či dodatečnou slevu 25 % při nákupu dvou a více kusů. 

Dáváte přednost kvalitní lékarénské kosmetice, kterou pro péči o citlivou pleť doporučují dermatologové? V tom případě můžete zapátrat i v nabídce internetových lékáren, které letos výprodeje také neminuly. Do nákupů se můžete pustit například v nabídce oblíbené lékárny Dr. Max, která momentálně nabízí 20% slevu na kosmetiku Avene, či speciální akce na značky Welede a La Roche-Posay. 

Nábytek a dekorace

Další poměrně velkou položkou na seznamu přání bývá nábytek a další zařízení interiéru. Nebojte, ani na tyto kategorie jsme v dnešním tour výprodeji nezapomněli. 

Pokud hledáte primárně dekorace, ale také drobný nábytek za skvělé ceny, doporučit vám můžeme zejména e-shop 4home.cz, který momentálně nabízí celou řadu povánočních slevových akcí. Interiérové doplňky, jako jsou závěsy, povlečení, polštáře, koberce a další drobnosti, však najdete také na zmiňovaném tržišti Mall.cz.

Naopak velký nábytek, jako jsou skříně, komody, postele či sedačky, za nízké výprodejové ceny pořídíte v e-shopu oblíbeného obchodu s nábytkem Asko-nabytek.cz, kde právě probíhá slevová akce 20 % na vše. Zapomenout nemůžeme ani na oblíbený e-shop Sconto.cz, který se může pochlubit jak zimním výprodejem s až 70% slevami, tak dodatečnou slevou ve výši 35%, kterou obdržíte po registraci. 

Zážitky a cestování

Přestože poslední kategorie, na kterou se dnes podíváme, nepatří mezi nejobvyklejší položku na seznamu výprodejových přání, rozhodně stojí za zmínku. Pokud chcete ušetřit, rozhodně s nákupem zážitků a dovolených nečekejte až na jaro, kdy ceny s blížící se sezónou letních dovolených rapidně rostou. Mnohem lépe uděláte, když nakoupíte už teď, v období zimních výprodejů. 

letenky slevy

Doporučujeme se porozhlédnout například v nabídce ubytovacího portálu Booking.cz, který kromě výhodného věrnostního programu Genius nabízí také sezónní slevy a výhodné akce. Pokud přemýšlíte nad nákupem letenek, slevové akce a výprodeje letenek vás čekají jak na srovnávacích cestovatelských portálech, jako je Kiwi.com, tak přímo u aerolinek, tedy například na Lufthansa.com či Eurowings.com. A chystáte-li se na dovolenou v blízkém okolí, vhod přijdou také slevy na Flixbus.cz.

A abyste si ušetřili starosti na cestách, rovnou nezapomeňte také na pořízení kvalitního cestovního pojištění - například oblíbená česká pojišťovna Axa.cz nabízí i letos výhodné sezónní slevy ve výši až 50 %!

Často kladené dotazy

Kde mohu najít výprodeje elektroniky a bílého zboží?

Vážně skvělé ceny na elektroniku a bílé zboží naleznete na e-shopech Alza.cz a Mall.cz. Tyto obchody nabízí slevy jak na mobily a mobilní příslušenství, notebooky a počítače, tak velké kuchyňské spotřebiče, jako jsou lednice, myčky, pračky či sušičky. Také obchod Okay.cz nabízí elektroniku za zvýhodněné ceny jak online, tak v kamenných prodejnách.

Kde lze vyhledat slevy na oblečení a obuv?

Výprodeje na oblečení můžete najít v online obchodech Answear.cz a Bibloo.cz, kde je k dispozici zlevněné dámské, pánské, ale i dětské oblečení. Pokud hledáte obuv, pak je pro vás vhodný e-shop Eobuv.cz, který kromě slev nabízí také dopravu zdarma na objednávky nad 799 Kč.

Jaké online obchody nabízí slevy na kosmetiku a parfémy?

Světové značky dekorativní i pečující kosmetiky za nízké ceny nabízí e-shop Notino.cz. Další možností je Douglas.cz, který nabízí široký výběr kosmetiky, parfémů a parfémových vod pro muže i ženy za skvělé ceny. Lékařskou kosmetiku můžete najít v online lékárně Dr. Max.



Alžbeta Komrsková

Alžbeta Komrsková

Žiju psaním o všem, co mě baví, ať už jde o cestování po evropských metropolích, přírodní kosmetiku, udržitelnou módu či zdravé stravování. Patřím mezi nadšené sportovce, a když zrovna nepíšu či nepřekládám, jsem nejspíš v posilovně, cvičím jógu nebo vyrážím za turistikou.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...

prodejna mall.cz

Tipy a triky pro nakupování na Mall.cz

Internetový portál Mall.cz patří již mnoho let mezi nejoblíbenější e-shopy u nás . A není divu - nabídne jak skvělé ceny, tak opravdu obrovský...