Jak dlouho vydrží Huawei Watch GT 2e na jedno nabití? A jak je vlastně nabít?

https://www.patro.cz/huawei-watch-gt-2e-zelene/

Ve srovnání s předchozí generací hodinek HUAWEI Watch GT 2, zaznamenaly hodinky HUAWEI Watch GT 2e velké zlepšení ve funkcích, a to zejména bohatší nabídkou sportovních režimů. Tento fakt však ovlivňuje i baterii a ovlivňuje její výdrž, provoz hodinek je náročnější. Jak dlouhá je výdrž hodinek HUAWEI Watch GT 2e na jedno nabití? A jak hodinky nabíjet?

Nejprve se podívejme na životnost baterie

I přesto, že hodinky HUAWEI Watch GT 2e se značně zlepšily z hlediska cvičebních funkcí, výdrž baterie zůstává naštěstí stejná jako na předchozích hodinkách HUAWEI Watch GT2. To znamená, že nový model vám poskytuje pozoruhodných 14 dní běžného používání, při více dostupných funkcích.

Samozřejmé je, že běžné používání se liší uživatel od uživatele. Výrobce uvádí, že jde o používání, kdy alespoň jednou za čas využíváte hodinky i ke sledování cvičení. Pořídit je můžete například v Patro.cz

HUAWEI Watch GT

A teď se dostáváme k tomu, jak hodinky nabíjet?

Jak však hodinky nabít? HUAWEI Watch GT 2e bohužel stále ještě nepodporují bezdrátové nabíjení. Takže zůstává jen jeden způsob jak je nabít, a to ve formě klasického magnetického nabíjení, které je však také pohodlné a snadno ovladatelné. Stačí jen tři kroky:

Krok 1: Připojte hodinky Huawei Watch GT 2e k nabíjecímu kabelu.

Krok 2: Srovnejte a připojte nabíjecí port magnetem k nabíjecí základně.

Krok 3: Na obrazovce hodinek se zobrazí úroveň nabití baterie.

Občas se může stát, že hodinky se nechtějí nabíjet. V tomto případě stačí, když proces zopakujete, tedy hodinky z nabíjecího portu sundáte a znovu připojíte.

Možná vás bude zajímat, zda chytré hodinky Huawei Watch GT 2e podporují Google Pay, resp. NFC funkce.

Často kladené dotazy

Jaká je výdrž baterie hodinek HUAWEI Watch GT 2e na jedno nabití?

I přes zlepšení funkcí u hodinek HUAWEI Watch GT 2e oproti předchozí generaci, zůstává výdrž baterie stejná jako u HUAWEI Watch GT 2. To znamená, že nový model poskytuje pozoruhodných 14 dní běžného používání při více dostupných funkcích.

Jak nabíjet hodinky HUAWEI Watch GT 2e?

HUAWEI Watch GT 2e bohužel nepodporují bezdrátové nabíjení, takže je je možné nabít pouze formou klasického magnetického nabíjení. To lze provést ve třech krocích: 1) Připojit hodinky k nabíjecímu kabelu, 2) Srovnat a připojit nabíjecí port magnetem k nabíjecí základně, 3) Na obrazovce hodinek se zobrazí úroveň nabití baterie.

Podporují chytré hodinky Huawei Watch GT 2e Google Pay nebo NFC funkce?

Text neuvádí informaci o podpoře Google Pay nebo NFC funkcí u hodinek Huawei Watch GT 2e. Pro více informací doporučujeme navštívit oficiální stránky výrobce nebo prodejce.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...