Podporují chytré hodinky Huawei Watch GT 2e Google Pay, resp. NFC funkce?

https://www.patro.cz/huawei-watch-gt-2e-zelene/

Zároveň s uvedením telefonu HUAWEI P40 se vynořily i nové chytré hodinky, konkrétně Huawei Watch GT 2e. Co je ono malé „e“ v názvu? Je to označení pro energii, vitalitu, dynamiku. Hodinky jsou čistě sportovně zaměřeny, a tak nejen svým designem, ale zejména svými funkcemi se budou soustředit na to, aby stále rozšiřovaly vaše fyzické hranice, ovšem také aby přispívaly ke sportovní eleganci vašeho outfitu.

Ale lidé chtějí po hodinkách stále více. Už nestačí jen počítání kroků, kalorií nebo spánku, přidávají se i požadavky na zajištění běžných služeb každodenního života, jako je například placení nebo úložiště hudby a dalších dat. Takže se zeptáme: Podporují chytré hodinky Huawei Watch GT 2e NFC funkce? A umějí Google Pay?

Huawei Watch GT 2e Global Version nemají ani NFC a ani Google Pay

Globální verze, která bude dostupná na celosvětovém trhu, nedisponuje technologií NFC, a tím pádem ani podporou Google Pay. Tahle technologie totiž bude instalovaná jen v hodinkách určených pro čínský trh. Takže pokud je koupíte v evropském či americkém obchodě s určením pro světový trh, NFC v nich nebude.

Huawei chytré hodinky 

Přestože s hodinkami nebude možné platit, můžete od nich čekat pokročilé funkce v oblasti sportu, sledování kondice a různých statistik. Zmiňme si některé z nich.

85 sportovních funkcí podle výběru uživatele

Huawei Watch GT 2e Global Version nabídne jednak 15 sportovních módů (8 outdoor a 7 indoor), stejně jako verze Huawei Watch GT 2, ale doplněny jsou ještě o 85 sportovních módů podle výběru jejich uživatele. V nabídce je například streetdance, horolezení, parkour, skateboarding, surfing, k tomu sporty míčové, fitness, volnočasové, vodní sporty, zimní sporty typu lyžování, snowboard, bruslení, městské sporty provozovatelné v parku a mnoho dalších.

U všech typů sportů je možné zvolit osobní trénink. Z celého výčtu je tu pak šest sportů, které hodinky Huawei Watch GT 2e dokáží automaticky zaznamenávat, aniž byste museli sledování této sportovní aktivity spouštět – jsou to chůze, běh, chůze indoor na pásu, běh na pásu, eliptický trenažér a veslovací stroj. Tyhle pohyby poznají hodinky po několika okamžicích zcela samy.

Takže pokud si přejete především sledování pravidelné sportovní aktivity a osobní trénink, nebudete postrádat platby hodinkami, jsou pro vás Huawei Watch GT 2e Global Version jako stvořené.

Často kladené dotazy

Co znamená malé "e" v názvu Huawei Watch GT 2e?

Malé "e" v názvu Huawei Watch GT 2e symbolizuje energii, vitalitu a dynamiku. Tyto hodinky jsou zaměřeny na sport a jejich hlavním cílem je rozšiřovat fyzické hranice uživatelů a přispívat ke sportovní eleganci jejich outfitu.

Podporují Huawei Watch GT 2e Global Version NFC funkce a Google Pay?

Ne, globální verze Huawei Watch GT 2e Global Version nemá NFC funkce, a tedy ani podporu pro Google Pay. Technologie NFC je dostupná pouze v hodinkách určených pro čínský trh.

Jaké sportovní funkce nabízí Huawei Watch GT 2e Global Version?

Huawei Watch GT 2e Global Version nabízí celkem 15 sportovních módů (8 outdoor a 7 indoor), stejně jako verze Huawei Watch GT 2, ale navíc také 85 dalších sportovních módů podle výběru uživatele. Mezi nimi najdete například streetdance, horolezení, parkour, skateboarding, surfing, míčové sporty, fitness, volnočasové, vodní sporty, zimní sporty, městské sporty a mnoho dalších. U všech typů sportů je možné zvolit osobní trénink, a šest z nich hodinky dokáží automaticky zaznamenávat bez nutnosti spuštění sledování.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...