Zasněte se: Nejluxusnější hotely na Booking

luxusní hotely booking

Booking.com nepochybně patří mezi nejoblíbenější a také nejpoužívanější platformy pro rezervaci ubytování. Zatímco většina z nás jeho služeb využívá především pro rezervaci hotelu, penzionu či apartmánu pro každoroční dovolenou či prodloužený víkend, v jeho nabídce nalezneme i skutečně luxusní ubytování. Ať už máte na svou dovolenou skutečně štědrý rozpočet, či se jen rádi pokocháte luxusem, pojďte se s námi podívat na ty nejluxusnější hotely na Booking.

Burj Al Arab Jumeirah Dubaj

Burj Al Arab Jumeirah - Dubaj

Dubaj patří v posledních letech mezi skutečně žhavé destinace, a to nejen s ohledem na teplotu vzduchu. Není tak divu, že jeden z nejluxusnějších hotelů světa nalezneme právě zde. Hotel s názvem Burh Al Arab Jumeriah sice podobně jako ostatní ubytování v této pouští destinaci nenabídne úchvatnou přírodu, zato se můžete těšit na průzračné pláže a především skutečný luxus.

Ten začíná už u příjezdu - hosté se mohou z letiště nechat přivést vrtulníkem (ano, hotel má vlastní heliport) nebo Rolls-Roycem. Nezklame ani samotný hotel, který nabízí nádherný výhled na Perský záliv a především opravdu špičkové služby. V objektu se nachází hned osm vybraných restauracích, wellness s kompletními službami, fitness či soukromá pláž pouze pro ubytované hosty.

Že vás hotel zaujal? Pokud přemýšlíte, zda si hotel zabookovat na svou příští dovolenou, vězte, že se kupodivu nejedná o nejdražší hotel v našem dnešním seznamu. Noc pro dvě osoby začíná na příjemných 28 000 Kč. Využít však můžete Booking slevy, díky kterým nějakou tu "korunu" ušetříte".

The St. Regis Maldives Vommuli Resort - Maledivy

Další hotel na našem seznamu se z hlediska ceny pohybuje o poznání výše - za noc za dvě osoby zaplatíte minimálně 78 000 Kč. Na druhou stranu na vás čeká skutečný luxus, na který jen tak nezapomenete. Hlavním lákadlem je samozřejmě úchvatná lokalita v podobě bílých pláží, průzračného moře a sytě zelené maledivské vegetace.

Samotný hotel však nezůstává pozadu. Resort, který se rozkládá na devíti hektarech udržované tropické zahrady, má v nabídce hned 77 vil, které jsou vybaveny soukromými bazény a především dechberoucím výhledem na Indický oceán.

Pokud si rádi užíváte společenského života, zamířit můžete ke společným bazénům, na jednu z bělostných pláží, či do restaurací nabízejících italskou, čínskou, japonskou či blízkovýchodní kuchyni. Nechybí samozřejmě ani fitness centrum, tapas bar či třeba vinný sklep. Zkrátka vše, co potřebujete k dokonalé dovolené snů přes Booking.com!

The St. Regis Maldives Vommuli resort Maledivy

The Plaza Hotel - New York, USA

Máte cestu do Yorku, a rádi byste přespali ve skutečném luxusu. Jak jsme vám prozradili v našem článku Booking zajímavosti, portál Booking.com nabídne skutečně bohatou nabídku hotelů. Nechybí mezi nimi ani proslulý hotel Plaza, který se řadí mezi nejluxusnější ubytování na světě. 

A na co se můžete těšit? Přestože vzhledem k destinaci musíte samozřejmě oželet výhled na moře a tropické počasí, útěchou vám jistě bude poměrně příznivá cena za jednu noc (ceny začínají na 24 000 Kč za dvě osoby) a výhled na krásy New Yorku. Hotel totiž stojí přímo vedle Central Parku a Páté ulice, jen pár kroků od obchodů luxusních značek, jako je Channel či Luis Vuitton. 

V luxusu nepokulhává ani samotný hotel - svým hostům nabídne například koupelny s kohoutky z 24karátového zlata, lázně a wellness, posilovnu či luxusní bar a restauraci. Pokud vás nabídka zaujala, nezapomeňte využít naše tipy a triky na Booking.com pro co nejlepší cenu!

The Plaza New York

Four Seasons Resort - Havaj

V USA ještě chvíli zůstaneme, z pevniny se však přesuneme na Havaj. Zde nám totiž Booking.com nabídne ubytování v luxusním resortu světoznámého řetězce Four Season. A asi nebude žádným překvapením, že ceny začínají na částce kolem 45 000 Kč za noc v závislosti na sezóně. 

Za vysokou ceny však dostanete skutečný luxus. Hotel nabízí svým hostům nejenom nádherné výhledy na Tichý oceán a malebné pláže, ale také luxusní vybavení v podobě pěti restaurací, několika bazénů (včetně bazénu se slanou vodou), možnost ubytování v apartmánu či vile, či třeba rozlehlé fitness centrum. Nechybí ani volnočasové vyžití v podobě tenisu, golfu a mnoha dalších sportů. A v neposlední řadě nesmíme zapomínat na úchvatné okolí - hotel se nachází v těsné blízkosti národního parku Akaka Falls. 

Four Season Havaj

The Chedi Andermatt - Švýcarsko

Míříte za lyžováním a dalšími zimními radovánkami do Švýcarského Andermattu? Pokud máte skutečně vysoký rozpočet (tedy v rámci desítek tisíc na noc), dovolenou můžete strávit ve skutečném luxusu hotelu The Chedi. Ten svým hostům poskytuje nejenom nádherné výhledy na Alpy, ale také úchvatnou moderní architekturu a špičkové služby.

A na co se můžete těšit? Například na rozsáhlé wellness centrum o rozloze 2 400 metrů čtverečních s vířivkami, parní i finskou saunou a bazény či dobře vybavené fitness centrum. Využít můžete také relaxační masáže od skutečných odborníků. Samotné pokoje jsou vybaveny v půvabném alpském stylu a nabídnou krb, satelitní TV, minibar, iPad a soukromou koupelnu.

Na své si přijdou především milovníci dobrého jídla, kteří si v hotelu pochutnají na japonské kuchyni, či mohou vyrazit na ochutnávku švýcarských sýrů. A vzhledem k lokalitě nechybí ani půjčovna lyží a dalšího sportovního vybavení. Zkrátka ráj pro všechny sportovní nadšence a milovníky luxusu!

The Chedi Švýcarsko

Echoes Luxury Suites - Řecko

Máte-li skutečně bohatý rozpočet, užijte si svou letošní dovolenou v Řecku v luxusním hotelu Echoes Luxury Suits na Santorini. Přestože zaplatíte bezmála 50 000 Kč za noc, těšit se můžete nejen na malebnou řeckou architekturu, ale také opravdu špičkové služby.

Pokoje tohoto hotelu nabídnou hostům privátní bazén, minibar, kávovar, klimatizaci a celou řadu dalších vymožeností, na které si jen vzpomenete. A přestože můžete vyrazit do některé z přilehlých restaurací, i samotný hotel nabízí opravdu špičkovou kuchyni, na které si zaručeně pochutnáte! Tak co, kam vyrazíte na svou další luxusní dovolenou?

Echoes Suites Řecko

Často kladené dotazy

1. Jaká luxusní ubytování mohu najít na Booking.com?

Některá z nejluxusnějších ubytování na Booking.com zahrnují Burj Al Arab Jumeirah v Dubaji, The St. Regis Maldives Vommuli Resort na Maledivách, The Plaza Hotel v New Yorku a Four Seasons Resort na Havaji.

2. Kolik mohu očekávat, že zaplatím za noc v těchto luxusních hotelech?

Ceny za noc pro dvě osoby se liší v závislosti na hotelu: Burj Al Arab Jumeirah stojí asi 28 000 Kč, The St. Regis Maldives Vommuli Resort začíná na 78 000 Kč, The Plaza Hotel v New Yorku začíná na 24 000 Kč a Four Seasons Resort na Havaji stojí asi 45 000 Kč za noc, v závislosti na sezóně.

3. Jaké vybavení a služby mohu očekávat v těchto luxusních hotelech?

Všechny uvedené hotely nabízejí špičkové služby a luxusní vybavení, jako jsou restaurace, wellness a fitness centra, bazény, soukromé pláže, dechberoucí výhledy, golf, tenis a mnoho dalších. Některé unikátní služby zahrnují heliport a Rolls-Royce přepravu v Burj Al Arab Jumeirah nebo koupelny s kohoutky z 24karátového zlata v The Plaza Hotel.



Alžbeta Komrsková

Alžbeta Komrsková

Žiju psaním o všem, co mě baví, ať už jde o cestování po evropských metropolích, přírodní kosmetiku, udržitelnou módu či zdravé stravování. Patřím mezi nadšené sportovce, a když zrovna nepíšu či nepřekládám, jsem nejspíš v posilovně, cvičím jógu nebo vyrážím za turistikou.


Podobné články:

cestování přes booking

Tipy a triky na Booking.com: Jak ušetřit na rezervaci?

Ubytovací portál Booking.com právem patří mezi nejpopulárnější nejen u nás, ale také ve světě, kde by marně hledal konkurenci. Přestože hlavním...

ubytování na Bookin.com

Booking zajímavosti: Co jste nevěděli o oblíbeném portálu?

Booking.cz bezpochyby patří mezi nejpopulárnější ubytovací portály na světě. Důvodem jsou nejen skvělé ceny a široká nabídka ubytování, ale také...

stan pod stromy

Jste po dovolené stále unavení? Možná známe důvod. Tahle situace totiž postihuje více lidí

Co se vám vybaví, když se řekne dovolená? Pro většinu z nás to znamená zábavu, wellness, hýčkání nebo prostě jen odpočinek a dohánění spánku....

žena se sluchátky a v křesle

7 nejlepších sluchátek s potlačením hluku pro produktivitu

Boom na druhou: s rostoucím počtem lidí pracujících z domova se spustil dalším boom, tentokráte v požadované elektronice a technologiích. Mnozí...