Která vybrat: Realme Buds Air Neo nebo Xiaomi Redmi AirDots S?

Která vybrat: Realme Buds Air Neo nebo Xiaomi Redmi AirDots S

Která bezdrátová sluchátka v nízké cenové kategorii budou pro vás lepší? Jsou to Realme Buds Air Neo nebo Xiaomi Redmi AirDots S? Jaké jsou jejich výhody, nevýhody, v čem se od sebe odlišují? Pojďme se na ně podívat podrobněji a zjistit, jaké jsou mezi nimi rozdíly a pro koho se který model hodí více. Díky tomu už bude výběr snadný. Dodejme jen, že základní rozdíl je ve tvaru, což samo o sobě může předem určit vaše rozhodnutí. Ale pokud ne, podrobnější rozdíly v parametrech najdete níže.

Co má Realme Buds Air Neo navíc oproti Xiaomi Redmi AirDots S?

Realme Buds Air Neo má, ve srovnání s Xiaomi Redmi AirDots S navíc tyto vlastnosti, liší se v těchto parametrech:

  • má větší baterii (410 mAH oproti 300 mAh – ale pozor, jak níže zjistíte, na jedno nabití je výdrž sluchátek od Xiaomi delší, větší baterie se projeví v celkové výdrži pouzdra!)
  • o pět hodin delší přehrávání na jedno nabití pouzdra (17 hodin vs. 12 hodin)
  • latence 119,2 ms
  • aplikaci Realme Link App
  • Pop-up Window
  • wearing detection neboli automatické zastavení přehrávání, když si jedno ze sluchátek vyndáte z ucha a znovuspuštění přehrávání, jakmile si sluchátko do ucha vrátíte
  • výrazně vyšší cena
Xiaomi Redmi AirDots S

Co má Xiaomi Redmi AirDots S navíc oproti Realme Buds Air Neo?

I Xiaomi sluchátka, přestože jsou výrazně levnější, mají něco, v čem vedou nad svými dražšími konkurenty. Konkrétně se jedná o delší přehrávání na jedno nabití sluchátek, dokonce o celou hodinu (4 hodiny vs. 3 hodiny).

Pokud tedy nerozhoduje cena nebo tvar, možná rozhodne výdrž na jedno nabití či wearing detection, která je příjemným doplňkem k bezdrátovému přehrávání.

Často kladené dotazy

Které vlastnosti mají Realme Buds Air Neo oproti Xiaomi Redmi AirDots S?

Realme Buds Air Neo se liší oproti Xiaomi Redmi AirDots S těmito parametry: větší baterie (410 mAh oproti 300 mAh), o pět hodin delší přehrávání na jedno nabití pouzdra (17 hodin vs. 12 hodin), latence 119,2 ms, aplikace Realme Link App, Pop-up Window, wearing detection (automatické zastavení přehrávání při vyjmutí sluchátka z ucha a znovuspuštění přehrávání při jeho vrácení) a vyšší cena.

Co mají Xiaomi Redmi AirDots S navíc oproti Realme Buds Air Neo?

Xiaomi Redmi AirDots S mají oproti Realme Buds Air Neo delší přehrávání na jedno nabití sluchátek, o celou hodinu (4 hodiny vs. 3 hodiny).

Jaké jsou klíčové faktory při výběru mezi Realme Buds Air Neo a Xiaomi Redmi AirDots S?

Pokud nerozhoduje cena nebo tvar, možná rozhodne výdrž na jedno nabití či wearing detection, která je příjemným doplňkem k bezdrátovému přehrávání. Základní rozdíl je také ve tvaru, což může předem určit vaše rozhodnutí.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...