Nejlepší Android aplikace pro rok 2021 - fotky, hudba a zábava

Nejlepší Android aplikace pro rok 2021 - fotky, hudba a zábava

Vyznat se v Android aplikacích, to není nic snadného. Otevřená platforma generuje kvanta aplikací, které mají různou úroveň kvality a zabezpečení. Ty, co jsou pro uživatele nejbezpečnější, a zároveň nabízejí největší porci služeb, jsou pravidelně aktualizovány i v žebříčku nejlepších aplikací zveřejňovaném na webovkách Techradar.com.

My jsme se na ně mrkli a přinášíme vám trojice těch nejlepších Android aplikací pro tři oblasti – pro fotky, hudbu a také pro zábavu. Podotýkáme, že autoři žebříčku zmiňují, že do oblasti hodnocení všech aplikací zahrnují i jejich bezpečnost pro uživatele.

Mobilní aplikace

Android je přece jen otevřenou platformou, kde je potřeba být trochu opatrnějším a chytřejším uživatelem, než co je vyžadováno po Apple zákaznících. Android, to je trochu větší dobrodružství a hlavně velká spousta možností!

Nejlepší Android aplikace pro focení a úpravu fotografií

Toto jsou jedny z nejlepších aplikací pro úpravu fotografií a na focení, které byly za poslední týdny vyzkoušeny a hodnoceny. Poskytují řadu funkcí a možností úprav, díky kterým si na své přijde úplně každý, i ten nejnáročnější fotoamatér, třeba i profík.

Glitch Lab

Glitch Lab

Glitch Lab je editor fotografií plný efektů digitálního domalovávání. Pravděpodobně jste takové aplikace již viděli a nabízený styl efektů nebude lákat zrovna každého, ale pokud chcete, aby vaše fotografie vypadaly trochu zákeřně nebo retro, nebo prostě pestřeji, je aplikace Glitch Lab jeden z nejschopnějších a nejvšestrannějších způsobů, jak se do toho pustit.

Nabízí se totiž více než 100 efektů a mnoho z nich je přizpůsobitelných, takže vaše „závady“ či „kazy“ na fotkách nebudou vypadat jako všechny ostatní. Ale tím to nekončí. Dokonce můžete generovat obraz od nuly a vytvářet ho jen pomocí řady efektů a vylepšení.

Základ je zdarma. Ale abyste mohli Glitch Lab využít naplno, budete si muset pořídit Pro IAP za 6,49 $ / 5,99 £. Placená verze aktuálně přidává 42 dalších efektů, 37 nových parametrů pro volné efekty, placená verze zvyšuje kvalitu výstupu a další.

DoodleLens

DoodleLens je sice trochu trik, ale je zábavný. Jednoduše si něco nakreslete, poté namiřte fotoaparátem telefonu s otevřenou aplikací na to, kam chcete své nakreslené postavičky, čmáranice či jakékoliv kreslené doplňky umístit a propojíte vše do vytvořené fotky nebo videa. Tím vytvoříte zcela novou a jinou realitu jako mistři kresleného světa na reálném pozadí.

Můžete měnit barvu nakreslených obrázků a tvarů, dokonce jich nakreslit několik za sebou a udělat z nich animaci, aby se postavičky třeba proháněly ve vašem bytě. Výsledky se samozřejmě nahrávají a dají se uložit. Sice nejde o aplikaci, kterou byste využili nějak často, ale je s ní sranda, právě díky čmárání do fotek a využívání dokreslení skutečnosti. Zdarma není, ale nepatří ani k aplikacím drahý. Pořídíte ji za 1,99 $ / 1,89 £.

Často kladené dotazy

Jaké jsou nejlepší Android aplikace pro focení a úpravu fotografií?

Mezi nejlepší Android aplikace pro focení a úpravu fotografií patří Glitch Lab, který nabízí efekty digitálního domalovávání a DoodleLens, který umožňuje nakreslit a propojit kresby s reálným pozadím ve fotografiích nebo videích.

Co nabízí Glitch Lab?

Glitch Lab je editor fotografií, který nabízí více než 100 efektů digitálního domalovávání. Některé z těchto efektů jsou přizpůsobitelné, což znamená, že vaše fotografie nebudou vypadat jako všechny ostatní. Aplikace také umožňuje generovat obraz od nuly a vytvářet ho jen pomocí řady efektů a vylepšení. Pro plné využití možností lze zakoupit placenou verzi s cena 6,49 $ / 5,99 £.

Co umožňuje aplikace DoodleLens?

DoodleLens je zábavná aplikace, která umožňuje nakreslit postavičky, čmáranice nebo jiné doplňky a propojit je s reálným pozadím ve fotografiích nebo videích. Aplikace umožňuje měnit barvu nakreslených obrázků a tvarů, a dokonce vytvářet animace s nimi. Výsledky lze nahrávat a ukládat. Aplikace je placená s cenou 1,99 $ / 1,89 £.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...