Které vybrat: Xiaomi Haylou LS01 nebo Haylou LS02?

Které vybrat: Xiaomi Haylou LS01 nebo Haylou LS02

Vybíráte chytré hodinky a víte, že byste rádi model od Xiaomi? Náramek vám nestačí, protože přece jen nabídne málo funkcí, potřebujete spíše hodinky. Ale na trhu jich od Xiaomi najdete poměrně dost, dokonce s různými designy nebo možnostmi použití. Pokud se chcete vrhnout do obdélníkového designu, který je vzhledem k množství zobrazených informací na displeji asi tím nejpřirozenějším, máte na výběr například Xiaomi Haylou LS02 nebo Haylou LS01. Které z nich vám sednou lépe, když pomineme cenu, která je u Xiaomi tradičně v těch nižších patrech?

Co má Haylou LS01 navíc oproti Haylou LS02?

Nejdříve zmiňme, že oba modely hodinek mají vodotěsné provedení, tedy certifikaci na IP68. Lze s nimi tedy i plavat. Ani jeden z nich ale nenabídne NFC nebo SPO2.

Chytré hodinky Haylou

Haylou LS01 jsou, ve srovnání s Haylou LS02 lepší (resp. uživatelsky přívětivější) v následujících parametrech:

  • nižší hmotnost (34 g oproti 35 g). Všechny další parametry už jsou lepší u modelu Haylou LS02, pojďme si je ukázat.

Co má Haylou LS02 navíc oproti Haylou LS01?

Vyšší model řady Haylou LS má spoustu lepších parametrů:

  • větší obrazovku v úhlopříčce o 0,1 palce
  • Lepší rozlišení displeje (320 px x 320 px oproti 240 px x 240 px)
  • více sportovních módů (12 oproti 9)
  • delší výdrž baterie na jedno nabití (30 dní oproti 14 dnům)
  • vyšší verzi Bluetooth (5.0 oproti 4.2)
Chytré hodinky Haylou

Cenový rozdíl je mezi oběma verzemi hodinek cirka 100 Kč, což v podstatě usnadňuje rozhodování o tom, kterému modelu dát přednost, když parametry mluví jasně.

Často kladené dotazy

Co mají společné hodinky Xiaomi Haylou LS01 a LS02?

Oba modely hodinek mají vodotěsné provedení s certifikací IP68, což znamená, že s nimi lze plavat. Ani jeden z nich ale nenabídne NFC nebo SPO2.

Co má Haylou LS01 navíc oproti Haylou LS02?

Haylou LS01 jsou ve srovnání s Haylou LS02 uživatelsky přívětivější v následujících parametrech: nižší hmotnost (34 g oproti 35 g).

Co má Haylou LS02 navíc oproti Haylou LS01?

Haylou LS02 má oproti modelu LS01 spoustu lepších parametrů: větší obrazovku v úhlopříčce o 0,1 palce, lepší rozlišení displeje (320 px x 320 px oproti 240 px x 240 px), více sportovních módů (12 oproti 9), delší výdrž baterie na jedno nabití (30 dní oproti 14 dnům) a vyšší verzi Bluetooth (5.0 oproti 4.2). Cenový rozdíl mezi oběma verzemi hodinek je přibližně 100 Kč.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...