Která vybrat: bezdrátová sluchátka Xiaomi Mi AirDots Pro 2s nebo AirPods Pro?

Xiaomi Mi Airdots Pro 2

Jak mohlo někoho napadnout srovnávat drahé Apple zařízení s levnými sluchátky od Xiaomi? Možná se budete divit, ale nápad to vůbec není marný. I tady se totiž ukazuje, že zaplatit za značku Apple nemusí být vždycky výhrou. Někdy je levná konkurence výrazně lepší.

Co nabídnou Xiaomi Mi AirDots Pro 2s navíc oproti AirPods Pro?

A rovnou se podívejme, v čem dokáží být levná sluchátka od Xiaomi lepší než drahá od Apple – co umějí Mi AirDots Pro 2s navíc oproti AirPods Pro:

  • jsou menší
  • zvládají více Bluetooth profilů
  • jsou rychleji nabitá
  • vydrží déle na jedno nabití
  • jsou lehčí
  • mají vyšší krytí proti vodě

Poměrně dost výhod, že? Zejména když vezmeme v úvahu ceny obou produktů.

Bezdrátová sluchátka

Co nabídnou AirPods Pro navíc oproti Xiaomi Mi AirDots Pro 2s?

Najde se něco, čím dokáží AirPods Pro překonat svého konkurenta v podobě sluchátek Xiaomi Mi AirDots Pro 2s? Sice je toho velmi málo, ale najde se:

  • větší kapacita baterie v jednotlivých sluchátkách (ale i tak kratší přehrávání)
  • ANC

A to je v podstatě vše, pokud nebudeme počítat celkový design a samozřejmě výsledný dojem, který s oběma druhy sluchátek můžete vykouzlit, když s nimi vyrazíte do ulic. Jestli na dojmy moc nedáte, ale preferujete užitek, pak vám budou vyhovovat Xiaomi sluchátka.

Často kladené dotazy

Co umějí Xiaomi Mi AirDots Pro 2s navíc oproti AirPods Pro?

Xiaomi Mi AirDots Pro 2s nabízí několik výhod oproti AirPods Pro, a to: menší rozměry, podporu více Bluetooth profilů, rychlejší nabíjení, delší výdrž na jedno nabití, nižší hmotnost a vyšší krytí proti vodě.

Co nabídnou AirPods Pro navíc oproti Xiaomi Mi AirDots Pro 2s?

AirPods Pro překonávají Xiaomi Mi AirDots Pro 2s v několika aspektech, které zahrnují větší kapacitu baterie v jednotlivých sluchátkách (avšak s kratší dobou přehrávání) a aktivní potlačení okolního hluku (ANC). Pokud nepočítáme celkový design a dojem z používání, jsou to hlavní výhody AirPods Pro oproti Xiaomi Mi AirDots Pro 2s.

Stojí za to srovnávat drahé Apple zařízení s levnými sluchátky od Xiaomi?

Ano, srovnávání drahých Apple zařízení s levnými sluchátky od Xiaomi může být užitečné. Ukazuje se, že někdy může levná konkurence přinést výrazně lepší výsledky a vyšší užitek než drahá značka Apple. Tento přístup může pomoci zákazníkům vybrat si produkt, který nejlépe vyhovuje jejich potřebám, na základě kvality a ne pouze značky.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...