eObuv zajímavosti: Co jste nevěděli o oblíbeném e-shopu s obuví

obuv na e-shopu eobuv.cz

Zatímco online nákup oblečení je pro většinu z nás samozřejmostí, nad pořizováním obuvi na internetu mnohdy váháme. Důvod je prostý - obavy, že netrefíme velikost. Přestože se jedná o oprávněnou obavu, v případě oblíbeného internetového obchodu s obuví eObuv.cz ani zdaleka neplatí. Tajemství unikátní aplikace pro výběr správné velikosti, ale také spoustu dalších zajímavostí o e-shopu eObuv.cz vám prozradíme v dnešním článku. 

1. E-shop eObuv funguje více než 10 let

Internetový obchod eObuv.cz není na českém trhu žádným nováčkem. V tuzemsku si obuv a kabelky můžete nakoupit už více než deset let. Historie mateřské společnosti, která se zrodila v Polsku, však sahá ještě mnohem dále. Původní polská rodinná firma a internetový obchod, eObuwie, funguje přes neuvěřitelných dvacet let. Není tak divu, že dlouhé roky zkušeností s prodejem obuvi, a především dlouholetá zpětná vazba od zákazníků, vedly k celé řadě inovací, na které může být e-shop právem hrdý. 

2. eObuv je součástí skupiny Modivo

Jedním z velkým milníků v historii společnosti eObuv, respektive eObuwie, byl zrod platformy a skupiny Modivo. Zatímco v samotným počátcích byla eObuv / eObuwie pouze malou, doslova garážovou firmou, právě přerod v Modivo přinesl unikátní platformu pro nákup a především rozšíření služeb. Dnes již eObuv a Modivo působí na více než 20 evropských trzích a patří mezi největší hráče v e-commerce ve střední a východní Evropě. 

3. E-shop nabízí širokou nabídku značek i produktů

Pokud patříte mezi tuzemské zákazníky, spíše než rozšíření na zahraničních trzích (ač může být významnou zárukou kvality) vás bude zajímat množství produktů, které lze na e-shopu zakoupit. Jistě vás tak potěší zjištění, že e-shopu eObuv.cz rozhodně nepatří mezi malé e-shopy s omezenou nabídkou. V současné době lze v internetovém obchodě pořídit na 50 000 výrobků a 600 značek. Mezi těmi najdeme například oblíbené značky Lacoste, Tommy Hilfiger, Converse, Vans, New Balance, Karl Lagerfeld, Boss a mnoho dalších. A co víc - eObuv kabelky i boty jsou k dostání za skvělé ceny. 

lodičky

4. Využijte unikátního pomocníka při výběru velikosti

Jak jsme slibovali v úvodu, prozradíme vám tajemství bezproblémového nákupu obuvi online. Tím je v případě internetového obchodu eObuv.cz unikátní projekt esize.me. Jedná se o speciální 3D skener, který vám s vysokou přesností doporučí vhodnou velikost obuvi. Samotný proces je nejenom zcela zdarma, ale navíc skutečně intuitivní a snadný - během tří minut uděláte sken svých chodidel (a to jak v jedné z kamenných prodejen, tak například pomocí mobilní aplikace či webové stránky e-shopu) a esize.me vám obratem prozradí, která velikost vám padne jako ulitá. A pokud se aplikace přece jen netrefí? Obuv můžete zcela bezplatně vrátit. Rozhodně však nezapomeňte využít všechny naše slevy na eObuv!  

5. E-shop má na účtě dlouhou řadu ocenění

O tom, že internetový obchod eObuv.cz dlouhodobě patří mezi nejoblíbenější e-shopy s obuví u nás, svědčí nejen množství pozitivních recenzí a hodnocení zákazníků, ale také celá řada prestižních ocenění. Obchod získal například ocenění ShopRoku 2018 Cena kvality v kategorii Obuv, kde ukořistil hned první místo. Třetí místo v této souteži ho neminulov například také roce 2016. Tím to však ani zdaleka nekončí - e-shop se mimo jiné umístil v žebříčku TOP 10 studie Český košík.

6. K nákupu lze využít mobilní aplikaci

Jako většina světových e-shopů a značek nezůstává eObuv.cz pozadu a svým zákazníkům nabídne přehlednou mobilní aplikaci. Tu si od jejího uvedení stačilo stáhnout již na 5 000 000 zákazníků! Aplikaci, kterou lze nainstalovat jak na Android, tak iOS, si můžete nainstalovat na svůj mobilní telefon, tablet či jiné chytré zařízení. Samozřejmostí je nejenom přehledné zobrazení a rozdělení produktů do kategorií, ale také možnost filtrace, nastavení upozornění na naskladnění dané velikosti a mnoho dalších vychytávek. 

tenisky

7. Na vrácení zboží máte celých 100 dní

Jak už bylo párkrát řečeno, s výběrem velikosti obuvi si na eObuv.cz nemusíte dělat starosti, a to díky unikátní aplikaci a projektu esize.me, která zaručuje téměř 100% správnou volbu velikosti. Pokud vám obuv přece jen nepadne, případně se vám naživo nebude líbit, či se jedná o nevhodný dárek, e-shop navíc nabízí prodlouženou lhůtu pro bezplatné vrácení nepoužitého zboží. Zatímco ze zákona je lhůta na vrácení pouze dva týdny, při nákupu v internetovém obchodě eObuv máte na vrácení celých 100 dní, tedy více než tři měsíce.

8. Možnost nezávazného objednání zboží z e-shopu

Nechcete spoléhat na sken vašeho chodila a velikostní tabulky? V tom případě je pro vás jako stvořená možnost bezplatného vyzkoušení na kamenné prodejně - zaplatíte pouze v případě, že daný produkt splní vaše očekávání. Služba Vyzkoušejte, než zaplatíte, je skutečně intuitivní; stačí si vybrat zboží z nabídky webového e-shopu či aplikace a při objednání zvolit možnost vyzkoušení a vyzvednutí na prodejně. Produkty vám následně budou doručeny na vybranou prodejnu do pouhých 48 hodin. O jejich doručení vás upozorní SMS zpráva. Kamenné obchody, kde si můžete objednávku vyzvednout, najdete v Praze v nákupních centrech Nový Smíchov a Westfield Chodov.

9. Ekologické obaly jsou na eObuv.cz samozřejmostí

Snažíte se nakupovat obuv i oblečení s ohledem na naše životní prostředí? V tom případě vás jistě potěší skutečnost, že internetový obchod eObuv.cz nezapomíná ani na ekologii! Všechny obaly, do kterých své produtky balí, jsou plně biologicky rozložitelné a recyklované, díky čemuž snižují vaši uhlíkovou stopu ve srovnání nákupu u konkurence. Obaly tak jsou nejen vyrobeny z recyklovaného papíru, ale navíc je získáván u lokálních dodavatelů, aby došlo k minimalizaci produkce emisních plynů při přepravě!

10. Čeká vás dárek za odběr newsletteru

Pokud chcete při nákupu ušetřit, nezapomeňte použít jeden z mnoha slevových kupónů, které naleznete na našem webu. Pokud však patříte mezi nové zákazníky a na eobuv.cz jste zatím nenakupovali, ujít si rozhodně nenechejte výhodnou nabídku pro všechny nové zákazníky. Jediné, co musíte udělat, je registrovat se či se přihlásit k odběru pravidelného newsletteru. V e-mailové schránce vám obratem přistane unikátní slevový kód v hodnotě 250 Kč, který lze použít při nákupu z nezlevněných kolekcí nad 1 800 Kč. A to se už vyplatí!

Často kladené dotazy

Jak dlouho eObuv.cz působí na trhu s obuví?

Ano, eObuv.cz je na českém trhu již více než 10 let a mateřská polská společnost eObuwie funguje už přes 20 let. Díky dlouholetým zkušenostem a zpětné vazbě od zákazníků nabízí e-shop celou řadu inovací a kvalitních služeb.

Jaký je sortiment e-shopu eObuv.cz?

Internetový obchod eObuv.cz nabízí široký sortiment obuvi a kabelek, momentálně najdete na e-shopu více než 50 000 výrobků a 600 značek. Mezi značkami najdeme například takové jako Lacoste, Tommy Hilfiger, Converse, Vans, New Balance, Karl Lagerfeld, Boss a mnoho dalších.

Jaký nástroj eObuv.cz nabízí pro výběr správné velikosti obuvi?

E-shop eObuv.cz nabízí unikátní projekt esize.me, což je speciální 3D skener, který s vysokou přesností doporučí vhodnou velikost obuvi. Proces skenování je zcela zdarma, intuitivní a snadný, stačí udělat sken chodidel pomocí mobilní aplikace či webové stránky e-shopu a esize.me vám doporučí velikost obuvi, která vám bude nejlépe sedět. V případě, že se aplikace netrefí, je možné obuv zdarma vrátit.



Alžbeta Komrsková

Alžbeta Komrsková

Žiju psaním o všem, co mě baví, ať už jde o cestování po evropských metropolích, přírodní kosmetiku, udržitelnou módu či zdravé stravování. Patřím mezi nadšené sportovce, a když zrovna nepíšu či nepřekládám, jsem nejspíš v posilovně, cvičím jógu nebo vyrážím za turistikou.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...