Tipy a triky pro nakupování na Mall.cz

prodejna mall.cz

Internetový portál Mall.cz patří již mnoho let mezi nejoblíbenější e-shopy u nás . A není divu - nabídne jak skvělé ceny, tak opravdu obrovský výběr zboží rozmanitých kategorií, rychlé doručení  či časté slevy, slevové kódy a výprodeje. Abyste si nákup užili na maximum a pořídili vše co nejlevněji, připravili jsme si pro vás praktické tipy a triky pro nakupování na portálu Mall.cz.

1. Registrujte se pro maximum výhod

V prvé řadě před nákupem na Mall.cz zvažte registraci, která vám poskytne maximum výhod. První z nich je pohodlný nákup na pár kliknutí. Už nemusíte stále dokola vyplňovat své osobní údaje, jako je jméno a adresa doručení. Díky registraci si můžete uložit tyto údaje jednou provždy a usnadnit si tak budoucí nákupy, což vám ušetří čas a starosti.

Další výhodou registrace je možnost sledování stavu vaší objednávky. Máte tak přehled o tom, kdy můžete očekávat doručení vašich zakoupených produktů. Kromě toho získáte přístup ke své historii objednávek, kde najdete veškeré informace o svých předchozích nákupech, včetně faktur a dalších potřebných dokladů. 

Jako registrovaný zákazník máte také přístup k výhodným akcím a nabídkám. Můžete využívat slevové akce, speciální nabídky a mall.cz slevové kódy, které odlehčí vaší peněžence.

doručení mall.cz

2. Ušetřete pořízením rozbaleného zboží

Pokud vám nestačí slevy a slevové akce, alternativou, jak ušetřit, je pořízení rozbaleného zboží, které najdete v sekci Rozbaleno. Přestože je k dostání za opravdu bezkonkurečně nízkou cenu, rozbalené zboží je plně funkční a nechybí platná záruka. Zboží můžete stejně jako při nákupu nového zboží do 14 dnů vrátit či zaplatit na splátky.

Nákup v sekci Rozbaleno je hračka - nechybí jednotlivé kategorie zboží, možnosti seřazení či filtrace na základě ceny, značky, stavu zboží a dostupnosti na skladě. 

3. Využijte dopravu zdarma

Přestože Mall.cz nenabízí dopravu zdarma na určitou částku, pro své zákazníky si připravil akci v podobě produktů s bezplatnou dopravou. Stačí, když do své objednávky zahrnete zboží z kategorie S dopravou zdarma, a za doručení nezaplatíte ani korunu navíc. Stejně jako v kategorii Rozbaleno najdete v této sekci stovky kvalitních produktů, které můžete pro snazší nákup filtrovat dle ceny, značky, stavu zboží, kategorie a dalších parametrů. 

4. Získejte dárek k nákupu

Kdo z nás by rád nedostával dárky? V duchu akcí zmiňovaných výše, tedy sekcí Rozbaleno a S dopravou zdarma, si český internetový obchod mall.cz připravil pro své zákazníky další zajímavou akci: dárek k nákupu zdarma. Stačí, když nakoupíte některý z produktů v této sekci, respektive tří podkategorií Péče o dítě, Domácí mazlíčci a Domácí spotřebiče, a krásný a užitečný dárek vás nemine. Automaticky bude přidán k objednávce. O jaký dárek se jedná, je popsáno u daného produktu v akci. 

dárek k nákupu

5. Vyzvedněte si zásilku na výdejním místě

Společnost Mall.cz se rozhodla zlepšit služby pro své zákazníky a být jim ještě blíž. V tomto duchu proběhla významná změna v síti výdejen ve vašem okolí. Osm vlastních prodejen, potažmo MALL Shopů, bylo nahrazeno širokou sítí 15 000 výdejních míst, což znamená, že máte mnohem více možností, kde si můžete vyzvednout své objednané zboží. Tato změna umožnila Mall.cz nabídnout všem zákazníkům dopravu ZDARMA s předplatným Smart! a to na všechny výdejny.

Kromě toho máte možnost vrátit nebo reklamovat zboží ZDARMA na pobočkách Zásilkovny. Více informací o tomto procesu naleznete na stránce věnované vrácení a reklamaci. 

6. Nakupte na splátky

Nakupování na splátky u Mall.cz nabízí zcela nový rozměr flexibility. Přestože máte na nákupy omezený rozpočet, platbu za libovolný produkt si můžete jednoduše rozložit do pravidelných splátek, které vyhovují vašemu rozpočtu. Tento proces probíhá plně online, což znamená, že můžete vyřídit nákup na splátky z pohodlí vašeho domova. Už nebudete muset absolvovat zdlouhavé návštěvy kamenných prodejen nebo vyplňovat složité papírové formuláře. Jednoduše a rychle si můžete naplánovat své další nákupy na splátky jen na pár kliknutí.

7. Využijte prodloužené lhůty na vrácení

Jak vyžaduje zákon, na všechny produkty na Mall.cz se vztahuje standardní dvouletá záruka. Tím to však na Mall.cz nekončí. Svým zákazníkům nabízí možnost pojištění prodloužené záruky, abyste měli naprostý klid na duši. Nenechte se zaskočit tím, že se vám zboží rozbije těsně po uplynutí standardní záruční doby. Se speciálním pojištěním si můžete prodloužit záruku o jeden, dva nebo dokonce tři roky, což vám poskytuje dlouhodobou ochranu a jistotu v případě jakýchkoli elektronických i mechanických poruch.

Jednou z hlavních výhod tohoto pojištění je fakt, že se nemusíte obracet na externí pojišťovnu. Případné opravy či řešení problémů s vaším produktem můžete vyřešit přímo s obchodem Mall.cz, což zrychluje a zjednodušuje celý proces. To, že se jedná o spolehlivou službu, potvrzuje více než 96 % nahlášených a úspěšně vyřešených případů. 

výměna rozbitého spotřebiče mall

8. Vsaďte na správné pojištění

Pojištění prodloužené záruky však není jediným pojistným produktem, který Mall.cz svým zákazníkům nabízí. Pojistit si můžete zakoupené produkty před zničením svými domácími mazlíčky či třeba proti krádeži či rozbití. Nechybí ani možnost pojištění zásilky pro případ, že by se balíčku něco stalo během přepravy. 

9. Nechte si odborně nainstalovat spotřebiče

Mall.cz myslí na zákazníky i v dalších ohledech. Mimo jiné se pyšní službou instalace zakoupeného produktu, která zajišťuje bezstarostnou integraci nového spotřebiče do vaší domácnosti. Pro plynové spotřebiče, jako jsou sporáky a plynové varné desky, Mall.cz spolupracuje se zkušenými servisními techniky s nezbytnými licencemi, kteří jsou zodpovědní za bezpečné připojení spotřebičů.

Pro různé typy spotřebičů, včetně varných desek, indukčních, elektrických a sklokeramických, dodavatel zajistí instalaci v souladu s platnými předpisy a vyhláškami. Mall.cz navíc do této služby zahrnuje kompletní balík výhod, včetně umístění a připevnění nového spotřebiče, demontáže starého zařízení, připojení k odpadovému potrubí či elektrické síti. Kromě toho zahrnuje i potřebný spojovací materiál do hodnoty 100 Kč, připevnění a vyvážení dvířek u myček, kontrolu těsnosti všech spojů (voda, plyn, odpad) a závěrečné potvrzení o provedené odborné instalaci.

10. Vytvářejte nákupní seznamy

Náš poslední tip přijde vhod každému, kdo nerad dostává nevhodné dárky. Zkrátka před narozeninami, svatbou, výročím či Vánoci vytvořte na Mall.cz nákupní seznam neboli seznam přání. Ten můžete následně rozeslat blízkým, a oni na oplátku pošlou ten svůj. Tuto funkci můžete samozřejmě využít i pro svou potřebu, třeba při plánování větších nákupu či zařizování nové domácnosti. 

Často kladené dotazy

Jaké jsou výhody registrace na Mall.cz?

Registrace na stránkách Mall.cz nabízí zákazníkům několik výhod. První z nich je možnost pohodlného nákupu na pár kliknutí bez nutnosti opakovaně vyplňovat osobní údaje. Další výhodou je možnost sledovat stav objednávky a mít přístup k historii svých nákupů. Registrovaní zákazníci mají také přístup k výhodným akcím a nabídkám.

Co je to rozbalené zboží na Mall.cz a jaké jsou jeho výhody?

Rozbalené zboží je zboží, které je k dispozici za nižší cenu. I přesto je plně funkční a zákazník na něj má plnou záruku. Pro snazší nákup může zákazník zboží filtrovat dle ceny, značky, stavu zboží a dostupnosti na skladě.

Existuje možnost získání dárku při nákupu na Mall.cz?

Ano, Mall.cz nabízí zákazníkům možnost získání dárku u určitých produktů. Toto je popsáno u konkrétního produktu v akci. Stačí nakoupit některý z produktů v této sekci a dárek bude automaticky přidán k objednávce.



Alžbeta Komrsková

Alžbeta Komrsková

Žiju psaním o všem, co mě baví, ať už jde o cestování po evropských metropolích, přírodní kosmetiku, udržitelnou módu či zdravé stravování. Patřím mezi nadšené sportovce, a když zrovna nepíšu či nepřekládám, jsem nejspíš v posilovně, cvičím jógu nebo vyrážím za turistikou.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...