Má chytrý dron DJI Mavic Air 2 v kameře zoom?

Má chytrý dron DJI Mavic Air 2 v kameře zoom

Jak víte z naší recenze, chytrý dron DJI Mavic Air 2 je vybavem půlpalcovým CMOS snímačem, který dokáže nahrávat až v kvalitě 4K, rychlostí 60 snímků za vteřinu, pořídit dokáže i fotky s rozlišením 4 800 MPx. Také je vybaven HDR technologií a technologií sledování cíle během celého letu (zafixování kamery na jeden objekt, třeba jezdce na kole). Ale, má kamera chytrého dronu DJI Mavic Air 2 i možnost zoomování? Pokud ne, který model je vybaven i zoomem?

Chytrý dron DJI Mavic Air 2 nemá možnost zoomovat

Bohužel, kamera dronu DJI Mavic Air 2 nedokáže přiblížit obraz. Ale i přesto jde o poměrně výkonný foťák, posuďte sami. Time-lapse videa (zpomalená) dokáže natáčet až v rozlišení 8K, k tomu nabídne nahrávání až v kvalitě 4K, v rychlostí 60 snímků za vteřinu, pořídit dokáže i fotky s rozlišením 4 800 MPx. Snímač má velikost půl palce.

Chytrý dron DJI Mavic Air 2 má také spoustu kreativních nástrojů k natáčení ještě lepších videí. Jsou mezi nimi jak sledování stanoveného objektu po celou dobu letu, tak time-lapse na jedno kliknutí, možnost pořízení fotografií, HDR panorama, chytrá fotografie, krátký film na jeden klik, takže kdykoliv zachytíte přesně tu scénu, kterou chcete a jak ji chcete mít pojatou. Snadné je také nastavování parametrů a celkové ovládání kamery.

Snadné natáčení a focení v jednom momentu

Chytrý dron DJI Mavic Air 2 dokáže během chviličky přecházet mezi režimy natáčení, a tak celý váš fil, fotky i krátké filmy nebo time-lapse budou plynulé, bez přestávek jinde nutných k přehození nastavení. Ovládání je opravdu snadné a rychlé.

 DJI Mavic Air 2 ovládání

Poznámky:

Fotografie: DJI Mavic Air 2 ukládá fotky ve formátu JPG, v jiném formátu je stáhnout nelze, Nepodporuje RAW, bez omezeného rozlišení.

Video: Video lze stáhnout v maximálním rozlišení 4K. A jestli jej dokážete přehrát na mobilním zařízení, to závisí jen a pouze na parametrech telefonu.

DJI Mavic Air 2 podporuje umístění ND filtrů

DJI Mavic Air 2 neumožňuje pořizovat fotky během natáčení videa.

Často kladené dotazy

Má chytrý dron DJI Mavic Air 2 možnost zoomování?

Bohužel, kamera dronu DJI Mavic Air 2 nedokáže přiblížit obraz, tedy nemá možnost zoomování.

Jaké rozlišení videa a fotografie dokáže DJI Mavic Air 2 pořídit?

Dron DJI Mavic Air 2 dokáže nahrávat video až v kvalitě 4K, rychlostí 60 snímků za vteřinu, a pořídit fotky s rozlišením 4 800 MPx. Time-lapse videa může natáčet až v rozlišení 8K.

Podporuje DJI Mavic Air 2 umístění ND filtrů?

Ano, DJI Mavic Air 2 podporuje umístění ND filtrů na kameru.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...