Které vybrat: chytré hodinky Amazfit T-Rex nebo Amazfit Stratos 3?

stratos-t-rex

Přemýšlíte, které chytré hodinky si pořídit nebo někomu pořídit, zasekli jste se u modelů od Amazfit? Zaujaly vás outdoorové Amazfit T-Rex i Amazfit Stratos 3?Jsou si vzhledem celkem podobné, přestože T-Rex jsou více členité, přesně tak, jak bychom od dinosauřího modelu čekali. Rozdíl v ceně sice není zrovna nejmenší, ale dát přednost levnějšímu a více outdoorově vypadajícímu modelu, nebo si raději připlatit a získat uhlazenější schránku? Podívejme se, v čem je který z modelů lepší.

Pánské hodinky

V čem jsou chytré hodinky chytré hodinky Amazfit Stratos 3 lepší oproti Amazfit T-Rex?

Nejprve se podívejme, co mohou nabídnout dražší hodinky od Amazfit oproti těm o něco levnějším, za co je tu vlastně příplatek (když si odmyslíme dospělejší design):

  • větší rozměr
  • TFT displej s jasnou viditelností kdykoliv a kdekoliv
  • vnitřní paměť 4 GB
  • dvě varianty Bluetooth (5.0 BLE a 4.2)
  • delší výdrž při využití GPS
  • šestiosý senzor zrychlení a barometr
  • profesionální analýza cvičení First beat
  • více sportovních módů
  • reproduktor a mikrofon (možnost hodinkami propojenými s telefonem)
  • GPS od čtyř satelitů (GPS, Beidou, GLONASS a Galileo)
Chytré hodinky Amazfit

V čem jsou chytré hodinky chytré hodinky Amazfit T-Rex lepší oproti Amazfit Stratos 3?

Za více peněz víc musiky, tak to přečtení prvního porovnání jistě vypadá. Ale pozor, i hodinky Amazfit T-Rex mají dost co nabídnout. A dokonce najdeme pár věcí, v nichž jsou lepší než Amazfit Stratos 3:

  • větší displej s jemnějším rozlišením
  • AMOLED displej
  • větší kapacita baterie
  • delší výdrž na jedno nabití (s výjimkou používání GPS)

Takže je na vás, čemu dáte přednost. Jestli běžnému nošení, a tak i delší výdrži a hezčímu displeji, nebo spíš telefonování ze zápěstí, obrazovce viditelné na slunci i v pravé poledne a delší výdrži v propojení s více satelity.

Často kladené dotazy

V čem jsou chytré hodinky Amazfit Stratos 3 lepší oproti Amazfit T-Rex?

Amazfit Stratos 3 nabízí větší rozměry TFT displeje s jasnou viditelností, vnitřní paměť 4 GB, dvě varianty Bluetooth (5.0 BLE a 4.2), delší výdrž při využití GPS, šestiosý senzor zrychlení a barometr, profesionální analýzu cvičení First beat, více sportovních módů, reproduktor a mikrofon, a GPS od čtyř satelitů (GPS, Beidou, GLONASS a Galileo).

V čem jsou chytré hodinky Amazfit T-Rex lepší oproti Amazfit Stratos 3?

Amazfit T-Rex má větší displej s jemnějším rozlišením, AMOLED displej, větší kapacitu baterie a delší celkovou výdrž na jedno nabití (s výjimkou používání GPS).

Jaký je hlavní rozdíl mezi Amazfit T-Rex a Amazfit Stratos 3?

Hlavním rozdílem mezi Amazfit T-Rex a Amazfit Stratos 3 je jejich zaměření. T-Rex nabízí delší výdrž a hezčí displej pro každodenní nošení, zatímco Stratos 3 se zaměřuje na telefonování ze zápěstí, obrazovku viditelnou na slunci i v pravé poledne, a delší výdrž při propojení s více satelity.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...