Která vybrat: sluchátka Realme Buds Air Neo nebo Realme Buds Air?

Která vybrat: sluchátka Realme Buds Air Neo nebo Realme Buds Air

Rádi byste pořídili nová bezdrátová sluchátka, líbí se vám ta od Realme, ale netušíte, jestli si připlatit za NEO model, nebo se spokojit se základní variantou? Pojďme se podívat, jaké jsou mezi nimi rozdíly, abyste si mohli odpovědět na otázku, zda levnější nebo dražší variantu, jestli vám navýšení ceny přinese v NEO verzi vyšší užitek.

Co mají bezdrátová sluchátka Realme Buds Air Neo navíc oproti modelu Realme Buds Air?

Nejprve se podíváme, s čím na trh přišla Neo verze, o co výrobce zlepšil svá bezdrátová sluchátka, na čem si tedy napočítává i jejich vyšší cenu. Realme Buds Air Neo jsou lepší v těchto parametrech:

  • jsou o fous lehčí (4,1 g vs. 4,2 g)
  • mají větší driver (13 mm vs. 12 mm)
  • mají vyšší odolnost proti prachu
  • mají navíc i podporu kodeků ENC
  • podporují bezdrátové nabíjení

Ostatní parametry jsou v obou modelech sluchátek Realme Buds Air úplně stejné, tedy až na jednu zajímavou výjimku. U staršího modelu sluchátek výrobce uvádí USB-C nabíjení pouzdra, ale u novějšího jen micro USB port pro nabíjení. Možná je to právě kvůli schopnosti nabíjet se bezdrátově.

Jestliže nepotřebujete ENC kodek a nestojíte o bezdrátové nabíjení, pak vám základní bezdrátová sluchátka Realme Buds Air nabídnou dostatečnou službu a za nižší pořizovací cenu. Najdete je například v obchodě Patro.cz, stejně jako i jejich Neo verzi.

Často kladené dotazy

1. V čem jsou Realme Buds Air Neo lepší než základní model Realme Buds Air?

Realme Buds Air Neo se od základního modelu odlišují těmito vylepšeními: jsou o něco lehčí (4,1 g vs. 4,2 g), mají větší driver (13 mm vs. 12 mm), lepší odolnost proti prachu, podporu kodeků ENC a možnost bezdrátového nabíjení.

2. Jakou má Realme Buds Air Neo odolnost proti prachu?

Realme Buds Air Neo mají vyšší odolnost proti prachu ve srovnání se základním modelem Realme Buds Air. Konkrétní údaje o hodnotě odolnosti však nejsou uvedeny.

3. Jaký je rozdíl v nabíjení mezi Realme Buds Air a Realme Buds Air Neo?

Realme Buds Air Neo podporují bezdrátové nabíjení, zatímco základní model Realme Buds Air nikoliv. Nicméně, starší model sluchátek má USB-C nabíjení pouzdra, zatímco novější má pouze micro USB port pro nabíjení.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...