Která vybrat: bezdrátová sluchátka Xiaomi Mi Air2 SE nebo Xiaomi Mi Air 2S?

Která vybrat: bezdrátová sluchátka Xiaomi Mi Air2 SE nebo Xiaomi Mi Air 2S

Bezdrátová sluchátka se stále více stávají běžnou výbavou všech, kdo rádi poslouchají hudbu nebo rádio, o hraní her ani nemluvě, kdekoliv na cestách busem, vlakem, coby spolujezdci v autě anebo samozřejmě i doma, aby nebyli rušeni ostatními a aby oni sami nerušili je.

Pokud jste vyznavači značky Xiaomi, možná se právě rozhodujete mezi dvě podobnými, ale cenově velmi rozdílnými modely, konkrétně Xiaomi Mi Air2 SE nebo Xiaomi Mi Air 2S. V tomto porovnání vám ukážeme rozdíl mezi parametry obou modelů sluchátek tak, abyste hned měli jasněji, které budou vašim potřebám vyhovovat lépe.  Pojďme se na ně podívat podrobněji.

Co umějí bezdrátová sluchátka Xiaomi Mi Air 2S navíc oproti Xiaomi Mi Air2 SE?

Podívejme se, co umějí dražší sluchátka navíc oproti těm levnějším, a zda stojí za to do nich investovat vyšší částku. Bezdrátová sluchátka Xiaomi Mi Air 2S jsou lepší v těchto parametrech:

  • nižší hmotnost (4,5 g oproti 4,7 g)
  • větší nabíjecí a ochranné pouzdro
  • větší kapacita baterie pouzdra (450 mAh oproti 410 mAh)
  • delší výdrž pouzdra na jedno nabití (24 hodin oproti 20 hodinám)
  • více podporovaných formátů – navíc je zde LHD
  • detekce vyndání sluchátka z ucha (jakmile sluchátko vyndáte, přestane se hudba přehrávat. Až sluchátko vrátíte, hudba zase začne hrát)
  • nabízí bezdrátové nabíjení
Xiaomi Mi Air2 SE nebo Xiaomi Mi Air 2S

Dražší model Xiaomi Mi Air 2S je vhodný pro všechny, kdo budou chtít poslouchat i zvuk ve formátu LHD, touží po delší výdrži pouzdra na jedno nabití a také po bezdrátovém nabíjení. Navíc tu získáte i detekci nošení, což je také zajímavý komfort, ale nikoliv nutný. Levnější model Xiaomi Mi Air2 SE pořídíte například v obchodě Amazon.com.

Často kladené dotazy

Co jsou hlavní rozdíly mezi Xiaomi Mi Air 2S a Xiaomi Mi Air2 SE sluchátky?

Mezi hlavními rozdíly mezi těmito dvěma modely jsou nižší hmotnost Xiaomi Mi Air 2S (4,5 g oproti 4,7 g), větší nabíjecí a ochranné pouzdro, větší kapacita baterie (450 mAh oproti 410 mAh), delší výdrž pouzdra na jedno nabití (24 hodin oproti 20 hodinám), více podporovaných formátů, detekce vyndání sluchátka z ucha a bezdrátové nabíjení.

Kdo by měl zvolit dražší model Xiaomi Mi Air 2S?

Dražší model Xiaomi Mi Air 2S je vhodný pro všechny, kdo budou chtít poslouchat i zvuk ve formátu LHD, touží po delší výdrži pouzdra na jedno nabití a také po bezdrátovém nabíjení. Navíc tu získáte i detekci nošení, což je také zajímavý komfort, ale nikoliv nutný.

Kde mohu koupit levnější model Xiaomi Mi Air2 SE?

Levnější model Xiaomi Mi Air2 SE můžete pořídit například v obchodě Amazon.com.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...