Jak synchronizovat data o aktivitě z hodinek Huami Amazfit Bip S s aplikací Strava?

Jak synchronizovat data o aktivitě z hodinek Huami Amazfit Bip S s aplikací Strava?

Všechny chytré hodinky značky Huami Amazfit musejí bát v telefonu nebo v tabletu spárovány s aplikací Amazfit App, aby stabilně fungovaly a spolupracovaly s vámi coby s uživatelem tak, jak vy si představujete. Ale to samozřejmě neznamená, že byste data z hodinek nemohli sdílet ještě i s jinou aplikací, například s aplikací Strava. Tady je návod jak na to, a když chcete svá data poslat do světa a do aplikace, která toho s nimi dovede víc, než jen základ.

Amazfit App je dostupná pro iOS a Android

Aplikace Amazfit přidružená k hodinkám Huami Amazfit Bip S je dostupná jak pro uživatele Android telefonů, tak pro jejich Apple kolegy. A lze nastavit, že nově získaná data budou automaticky sdílena i s aplikacemi dalšími, jako je například Strava. A to i přes fakt, že u modelu Huami Amazfit Bip S není tato možnost výrobcem uvedena. Přece jen ji lze nastavit. Jak?

Hodinky Amazfit

Průvodce nastavením synchronizace dat o aktivitě z hodinek Huami Amazfit Bip S s aplikací Strava

Důležité je totiž, že propojujete aplikace, ne hodinky. Takže i když používáte Huami Amazfit Bip S, můžete data exportovat do aplikace Strava.

Krok 1: Propojte svůj účet v aplikaci Strava s účtem v aplikaci Amazfit App, a to pomocí kliknutí na „profile“ napravo.

Krok 2: Pak vyberte „Third Platform“ neboli platformu třetích stran.

Krok 3: Pokud už máte vytvořen účet v aplikaci Strava, přihlaste se do něj emailem a heslem. jestliže jste v aplikaci Strava noví, následujte pokyny k založení nového účtu.

Jakmile máte účty takto propojeny, všechna získaná data z aplikace Amazfit se budou automaticky odesílat i do aplikace Strava.

Často kladené dotazy

Mohu data z chytrých hodinek Huami Amazfit sdílet s jinými aplikacemi, například s aplikací Strava?

Ano, data z hodinek Huami Amazfit můžete sdílet s aplikací Strava, i když tato možnost není u modelu Huami Amazfit Bip S výrobcem uváděna. Důležité je propojit aplikace Amazfit App a Strava, ne samotné hodinky.

Je aplikace Amazfit App dostupná pro obě hlavní mobilní platformy?

Ano, aplikace Amazfit App je dostupná pro uživatele Android telefonů i pro uživatele zařízení Apple s iOS.

Jak nastavit synchronizaci dat z hodinek Huami Amazfit Bip S s aplikací Strava?

Postupně proveďte tyto kroky: 1) Propojte svůj účet v aplikaci Amazfit App s účtem v aplikaci Strava pomocí kliknutí na „profile“ napravo. 2) Poté vyberte „Third Platform“ neboli platformu třetích stran. 3) Přihlaste se do svého účtu v aplikaci Strava emailem a heslem, nebo si vytvořte nový účet. Jakmile účty propojíte, data z aplikace Amazfit se budou automaticky odesílat i do aplikace Strava.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...