Jak na chytrých hodinkách HUAWEI Watch GT2e povolit allways-on display?

Jak na chytrých hodinkách HUAWEI Watch GT2e povolit allways-on display

Jste majiteli chytrých hodinek HUAWEI Watch GT2e a zajímalo by vás, jak na těchto hodinkách povolit allways-on displej, tedy abyste stále viděli zobrazeny základní informace na klidové obrazovce? U tohoto modelu je to možné stejně, jako to umožňuje starší model HUAWEI Watch GT2. Jak tedy na to?

Jak si na chytrých hodinkách HUAWEI Watch GT2e nastavit always-on displej - Krok za krokem

Chcete dosáhnout toho, aby obrazovka zobrazující se při neaktivitě hodinek (stand-by displej), byla stále viditelná, a to aniž byste museli pohnout zápěstím nebo na displej kliknout. V defaultním nastavení je allwyas-on displej deaktivovaný. A zde je návod, jak jej povolit.

Krok 1: Z domovské obrazovky klikněte na „Up“ tlačítko (směrem nahoru), tím se dostanete do nastavení. Pokračujte na Display > Advanced> Standby watch face.

Krok 2: Zde klikněte na „Style“, vyberte svůj preferovaný styl a klikněte na OK.

Krok 3: Pak klikněte na „Color“, vyberte svou preferovanou barvu a pak potvrďte tlačítkem OK.

HUAWEI Watch GT2e

Poznámky:

  • Abyste se dostali na domovskou obrazovku, když je displej zhasnutý, stačí se displeje jen dotknout. Automaticky se hodinky rozsvítí a přejdou na domovskou obrazovku.
  • Abyste zrušili styl nastavení stand-by obrazovky (na allways-on displeji), ve „Style“ jen zvolte „none“
  • Allways-on displej spotřebovává energii velmi rychle. Proto je v základním nastavení z výroby vypnutý. Nelze mít v tomto případě nastaveno rozsvícení displeje pomocí pootočení zápěstím. Allways-on displej zkrátka svítí pořád.
  • Aby opravdu bylo možné nastavit si allways-on displej, je nutné mít do hodinek stažen aktuální firmware. Nejnižší možné verze jsou:1.0.8.34 pro HUAWEI WATCH GT or GT2 Classic/Active/Sport;  1.0.60.28 pro HUAWEI WATCH GT Elegant a1.0.9.4 pro HONOR Dream/Magic/VIVIENNE TAM.
  • 1.0.8.34 pro HUAWEI WATCH GT or GT2 Classic/Active/Sport;  
  • 1.0.60.28 pro HUAWEI WATCH GT Elegant a
  • 1.0.9.4 pro HONOR Dream/Magic/VIVIENNE TAM.

Často kladené dotazy

Jak si na chytrých hodinkách HUAWEI Watch GT2e nastavit always-on displej?

Nastavení always-on displeje na hodinkách HUAWEI Watch GT2e provedete následujícími kroky: Krok 1: Z domovské obrazovky klikněte na „Up“ tlačítko (směrem nahoru) a dostanete se do nastavení. Pokračujte na Display > Advanced> Standby watch face. Krok 2: Klikněte na „Style“, vyberte svůj preferovaný styl a klikněte na OK. Krok 3: Klikněte na „Color“, vyberte svou preferovanou barvu a potvrďte tlačítkem OK.

Jak se dostat na domovskou obrazovku z always-on displeje?

Abyste se z always-on displeje dostali na domovskou obrazovku, stačí se displeje jen dotknout. Hodinky se automaticky rozsvítí a přejdou na domovskou obrazovku.

Jak zrušit allways-on displej na hodinkách HUAWEI Watch GT2e?

Pro zrušení allways-on displeje na hodinkách HUAWEI Watch GT2e je potřeba ve „Style“ nastavení stand-by obrazovky zvolit „none“.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...