eObuv kabelky 2023: Jaké kousky nesmí chybět ve vašem šatníku?

eobuv kabelky

Jaro je pomalu za námi a mílovými kroky se blíží léto, které je sezónou festivalů, večírků, dovolených i svateb. A co všechny tyto příležitosti si žádají jedno - stylovou kabelku! Pokud nejste se svou aktuální sbírkou kabelek spokojená, či byste zkrátka trochu oživila svůj šatník, jste na správném místě. Dnes se podíváme na aktuální trendy v oblasti kabelek, které můžete pořídit na oblíbeném e-shopu eObuv.c!

Vsaďte na klasiku: Kufříková kabelka

Kabelka, která je nejenom stylová, ale také skutečně funkční? Jasnou kandidátkou na pozici praktické každodenní kabelky je především kufříková kabelka, která nesmí chybět v šatníku žádné elegantní ženy. Díky svému tvaru a pevnějšímu provedení jsou kufříkové kabelky jako stvořené pro ukládání pracovních dokumentů, malého laptopu, nabíječky a celé řady dalších nezbytností. Pořídit je můžete v celé řadě velikostí, ideální volbou však bude rozměr A4, do kterého bez problému vložíte všechny potřebné složky a papíry. Podobně rozmanitý je výběr barev a materiálů - zatímco odváženější milovnice módy mohou zaexperimentovat s prošívanou textilní kabelkou, sázkou na jistotu bude hnědá či béžová kufříková kabelka z pravé kůže.

Že ve vašem šatníku kufříková kabelka chybí, ale nemáta rozpočet na kvalitnější kousek, který něco vydrží? Pak využijte všechny slevy na eObuv!

kufříková kabelka

Ready na léto s plážovou taškou

Kufříková kabelka není jediným must-have, které nesmí ve vaší šatně chybět! Zejména v období dovolených a válení se u bazény či na koupališti přijde vhod prostorná plážová taška. Při správném stylingu ji unosíte také na běžné nošení - chybu neuděláte například kombinací s prodyšnými letními šaty v ladících, či naopak kontrastních barvách.

Pokud sáhnete po oblíbeném slaměném provedení, plážovou kabelku můžete rovněž zkombinovat s ladícím slaměným kloboukem, espadrilkami či letními botami na slaměném klínku. Podobně univerzálním kousek jsou pruhované plážové tašky, které z módy nevyjdou ani za pár let. Při výběru mějte na paměti nejen funkčnost kabelky, ale skutečnost, že léto si žádá odvážnost v životě i módě - fantazii se zkrátka meze nekladou!

Plážová taška

Zahajte festivalovou sezonu s ledvinkou

Není pochyb o tom, že devadesátkové ledvinky jsou zpět v plné síle. Zatímco začátkem milénia bylo na tento praktický módní doplněk hleděno jako na módní přešlap, v posledních letech hlásí velkolepý návrat. Pokud jste kouzlu trendy ledvinek zatím nepropadli, právě teď je čas naskočit na rozjetý vlak tohoto populární trendu.

A proč? Důvod je prostý - s létem se blíží také festivalová sezóna. Pokud nepatříte mezi festivalové nováčky, nejspíš tušíte, že klasické kabelky nejsou do davů a tančení v horkém letním počasí tou pravou volbou. Ledvinka nejen dokonale doplní stylový outfit, ale díky ní budete po ruce vše, co můžete na festivalu potřebovat. Záleží už jen na vás, zda zvolíte umírněnější kožený styl, či raději popustíte uzdu představivosti a pořídíte si barevnou ledvinku, kterou jen tak někdo nepřehlédne. Výběr je opravdu bohatý a vybere si skutečně každá!

ledvinka

Psaníčko: nadčasová elegance

Nejsou letní hudební festivaly váš vibe? Pokud radši vyrážíte do společnosti, divadla či na koncert vážné hudby, spíše než do kvalitní ledvinky investujte do krásného psaníčka. Díky svým drobným rozměrům nenaruší celkové vyznění vašeho večerního outfitu, ale zároveň efektivně nahradí kapsy - uložit do nej můžete jak mobilní telefon a peněženku, tak rtěnku, pudřenku či třeba kapesníčky.

Zatímco na formálnější události bude ideální volbou kožené psaníčko v černé barvě či tlumených odstínech, na neformálnější společenskou události můžete vsadit na jasnější barvy a netradiční textury. Chybu neuděláte s psaníčkem s tenkým kovovým řetízkem, díky kterému si můžete kabelku kdykoliv pověsit přes rameno.

psaníčko

Letní svatba aneb trendy svatební kabelka

Čeká vás letos v létě svatba? Ať už ji absolvujete jako nevěsta, družička, svědkyně či jedna se svatebních hostí, nezapomeňte svůj outfit doplnit ladící kabelkou. Na podobné příležitosti mysleli i na e-shopu eObuv a připravili si pro své zákazníky celou kategorii svatebních kabelek. Najdete zde kabelky rozmanitých tvarů, vzorků, materiálů, velikostí i barev, které jsou jako stvořené pro romantickou letní svatbu. Je už jen na vás, zda si pořídíte kabelku v něžných růžových a bílých odstínech, či vsadíte na jarní pastelové odstíny. Za pozornost stojí také metalické kabelky, se kterými zazáříte na svatební after party!

svatební kabelka

Batoh pro milovnice pohodlí

Náš poslední tip dnešní článku potěší zejména všechny dámy a dívky, které dávají přednost pohodlí a praktičnosti, či už je zkrátka nebaví bolavá záda z těžkých kabelek. Ať už jste studentka či pracujete, na cestě do školy i kanceláře jistě oceníte praktičnost batohu, do kterého se bez problému vejde vše potřebné.

Avšak pozor - praktičnost rozhodně nemusí znamenat, že byste měla obětovat svůj styl! V internetovém obchodě eObuv.cz jsou k dostání rozmanité elegantní i sportovní batohy, kterými skvěle doplníte každý outfit? Je libo elegantní koženou kabelku? Žádný problém!

elegantní batoh

Jak vybrat tu pravou kabelku na eObuv.cz?

V široké nabídce internetových obchodů může být náročné se zorientovat. E-shop eObuv naštěstí nabídne nejen přehledné kategorie, které vám usnadní výběr, ale také možnost podrobné filtrace výsledků. Svou vysněnou kabelku si tak můžete vybrat na základě typu, rozmezí ceny, velikosti a formátu, výrobce, barvy, provedení, určení, stylu či návrháře. A jak vám prozradí náš článek zajímavostí o eObuvi, k nákupu můžete využít nejen webový e-shop, ale také praktickou mobilní aplikaci. Zde jsou navíc k dispozici speciální slevy, slevové akce a výhodné výprodeje. Nákup v aplikaci eObuv se zkrátka vyplatí, a to například z hlediska možnosti nastavení notifikací, díky kterým vám už nic neunikne.

A co je nejlepší? Přestože kabelku objednáte z pohodlí domova, před zaplacením si ji můžete osobně prohlédnout v jedné z kamenných prodejen, kam vám bude bezplatně zaslána. A pokud si nebudete vědět rady, s výběrem vám pomůže kvalifikovaný personál.

Často kladené dotazy

Jaké aktuální trendy v oblasti kabelek můžeme sledovat pro letošní sezonu?

K nejdůležitějším trendům patří kufříková kabelka, která je praktická pro každodenní nošení a ukládání pracovních dokumentů, malého laptopu, nabíječky a dalších nezbytností. Dále je populární plážová taška, ideální pro dovolenou, či ledvinky, které se v posledních letech vrátily do módy, zejména v souvislosti s festivalovou sezónou. Pro večerní události je vhodné zvolit psaníčko, které je elegantní a praktické zároveň.

Jaký druh kabelky bych měla zvolit pro letní svatbu?

Pro letní svatbu je ideální kabelka, která ladí s vaším outfitem a je vhodná pro takovou příležitost. Můžete zvolit například ladící psaníčko s tenkým kovovým řetízkem, které si můžete pověsit přes rameno a bude elegantní i praktické.

Kde mohu sehnat kvalitní a zároveň trendy kabelku, která odpovídá mým potřebám a stylu?

Oblíbený e-shop eObuv nabízí široký výběr kabelek, které jdou ruku v ruce s aktuálními trendy a zohledňují různé příležitosti, jako jsou festivaly, večírky, dovolená či svatby. Můžete zde najít jak kufříkové kabelky, plážové tašky a ledvinky, tak i psaníčka a svatební kabelky.



Alžbeta Komrsková

Alžbeta Komrsková

Žiju psaním o všem, co mě baví, ať už jde o cestování po evropských metropolích, přírodní kosmetiku, udržitelnou módu či zdravé stravování. Patřím mezi nadšené sportovce, a když zrovna nepíšu či nepřekládám, jsem nejspíš v posilovně, cvičím jógu nebo vyrážím za turistikou.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...