Co je Huami PAI?

Co je Huami PAI

Huami Amazfit se stala poslední v poslední době celosvětově úspěšnou značkou, která si své fanoušky našla díky dlouhé životnosti baterie, mnoha sportovním funkcím nebo monitoringu zdravotních ukazatelů. Možná si říkáte, co je Huami PAI technologie, která se u nositelností od této značky objevuje. Co umí a k čemu slouží, To vám hned prozradíme!

Co je PAI?

Personal Activity Intelligence, to je spojení, ze kterého zkratka PAI pochází. Jde o měření založené na vědeckém základu, o měření, které personalizuje výsledky naměřené srdeční činnosti. A nejen to, také tvoří doporučení, kolik aktivity by daný člověk denně podniknout, aby zůstal zdravý. Jde o inteligentnější přístup k měření srdeční činnosti a jeho interpretace, což napomáhá k mnohem zdravějšímu způsobu provádění cvičení.

amazfit

Jak PAI funguje?

Přístroj měří vaši srdeční činnost během celé doby trvání vaší aktivity, a to i v případě té aktivity, jejíž součástí nejsou kroky. Výsledky přetransformuje do PAI skóre, přičemž cílem pro zdraví je dosáhnout skére 100 PAI během 7 po sobě jdoucích dnů.

PAI skóre se vytváří se zohledněním fyziologických dat každého majitele hodinek nebo náramku. Zohledňuje se věk, pohlaví, maximální tep, tep během odpočinku a reakce těla na cvičení. Proto musí každý podniknout jinou míru aktivit, aby získal skóre 100 PAI.

Výhody PAI pro uživatele

Snadno interpretovatelné výsledky měření aktivity

Bylo vyzkoušeno, že lidé, kteří si dlouhodobě drží PAI skóre nad 100, mají nižší riziko rozvoje onemocnění vysokým tlakem, srdeční chorobou nebo diabetem druhého typu. Dlouhodobé dosahování PAI skóre nad hodnotu 100 proto přináší dlouhodobé zdravotní výhody.

Opravdová personifikace podle dat každého jednotlivce. Každý může mít míru aktivity vhodnou pro udržení zdraví nastavenu zcela jinak.

Často kladené dotazy

Co je PAI technologie a k čemu slouží?

PAI (Personal Activity Intelligence) je měření založené na vědeckém základě, které personalizuje výsledky naměřené srdeční činnosti a tvoří doporučení, kolik aktivity by daný člověk měl denně podniknout, aby zůstal zdravý. Jde o inteligentnější přístup k měření srdeční činnosti a jeho interpretace, což napomáhá k mnohem zdravějšímu způsobu provádění cvičení.

Jak funguje PAI skóre?

PAI skóre se vytváří se zohledněním fyziologických dat každého majitele hodinek nebo náramku, jako je například věk, pohlaví, maximální tep, tep během odpočinku a reakce těla na cvičení. Přístroj měří srdeční činnost během celé doby trvání aktivity, i v případě aktivity bez kroků, a přetransformuje výsledky do PAI skóre. Cílem pro zdraví je dosáhnout skóre 100 PAI během 7 po sobě jdoucích dnů.

Jaké jsou hlavní výhody PAI pro uživatele?

Mezi hlavní výhody PAI patří snadno interpretovatelné výsledky měření aktivity, dlouhodobé zdravotní výhody při dosahování PAI skóre nad 100 a opravdová personifikace podle dat každého jednotlivce. Lidé, kteří si dlouhodobě drží PAI skóre nad 100, mají nižší riziko rozvoje onemocnění vysokým tlakem, srdeční chorobou nebo diabetem druhého typu.



Lenka Rutteová

Lenka Rutteová

Domácí kuchyně, přírodní kosmetika, bylinky, zdravá výživa, ale i třeba cestování po ČR, to jsou témata, kterými žiji. Vzhledem k tomu, že mám dvě malé děti, dost se zajímám o produkty pro ně (oblečení, hračky, potraviny), a také o to, kde je dobře koupit.


Podobné články:

allegro

Jak nakupovat na Allegro.cz: Zkušenosti a rady

Láká vás nabídka populárního internetového obchodu Allegro.cz, ale s nákupem stále váháte? Nebo jste na Allegro.cz již nakoupili, ale máte pocit,...

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

zdraví a wellness

Akce a slevy na podporu zdraví a wellness

Slevy a výhodné nabídky zpravidla řešíme z hlediska vekých výdajů na domácí spotřebiče, obuv a oblečení, či třeba elektroniku. Proč však nemyslet i...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...