Akce a slevy na podporu zdraví a wellness

zdraví a wellness

Slevy a výhodné nabídky zpravidla řešíme z hlediska vekých výdajů na domácí spotřebiče, obuv a oblečení, či třeba elektroniku. Proč však nemyslet i na sebe a nevyužít slev a výhodných slevových kódů k podpoře vašeho zdraví a psychické pohody? Pokud chcete zlepšit svůj životní styl bez toho, aby to zatěžovalo váš rozpočet, nechte se inspirovat naším průvodcem akcemi a slevami na zdraví a wellness.

Základem je zdravý jídelníček

Když jde o zdraví, zapomínat bychom neměli hlavně na pestrý jídelníček plný kvalitních potravin. To se však může pěkně prodražit. Naštěstí můžete své peněžence odlehčit díky celé řadě výhodných akcí, které mnohé e-shopy nabízejí. 

Biopotraviny a další zdravé dobroty za výhodné ceny najdete například na e-shopu Countrylife.cz, který momentálně nabízí dopravu zdarma na objednávky nad 1 200 Kč a 21% slevu na flapjacky. Pokud byste potřebovali shodit pár kilo a láká vás oblíbená keto dieto, radost vám jistě udělají také velké slevy na e-shopu Ketodiet.cz, který rovněž nabízí dopravu zdarma na určité objednávky. A v případě, že kila na váze neubývají, protože zkrátka nemáte čas zdravě vařit, trefou do černého bude oblíbená dietavkrabicce.cz, která kromě bezplatné dopravy nabídne také slevu 150 Kč na týdenní programy, slevu 500 Kč na měsíční programy, slevu 1 000 Kč na dvouměsíční programy, či 500 Kč slevu za registraci a odběr pravidelného newsletteru. To už se vyplatí!

Vsaďte na kvalitní doplňky stravy

Pestrým jídelníčkem cesta za pevným zdravím samozřejmě nekončí. Podpořit ho můžete také užíváním kvalitních doplňků stravy, které vašemu tělu dodají všechny chybějící živiny a další důležité látky. Kde však potravinové doplňky pořídit, aby byly skutečně funkční, ale nenechali jste za ně půlku výplaty?

doplněk stravy

Sázkou na jistotu je oblíbený e-shop GSKlub.cz, který nabízí například kloubní výživu, doplňky stravy pro podporu imunity, zdraví prostaty či třeba ženského zdraví v období menopauzy. Výběr je opravdu široký, a těšit se navíc můžete na 10% slevu na celý nákup, pokud nakoupíte za více než 299 Kč, a 20% při nákupu nad 499 Kč. Produkty značky GS nakoupíte také v online lékárně Benu.cz, která vám k nim dá dopravu zdarma. 

Nezapomínejte na relax

Nedílnou součástí péče o zdraví je také dostatečný relax. Ten si můžete dopřát jak v lázních a wellness (které najdete za skvělé ceny a s velkými slevami například na portálu Booking.com), tak z pohodlí domova. Voňavé pěny do koupele, šumivé koupelové bomby či svíčky v přírodní kvalitě a za skvělé ceny nabídne například eko e-shop Biooo.cz, který se navíc může pochlubit slevou ve výši 100 Kč za odběr newsletteru a dalších slev na vybranou kosmetiku.

Máte rádi aromaterapeutické svíčky a oleje? To a mnoho dalšího můžete pořídit například na e-shopu Aromaoils.cz, který nabídne 5% slevu na nákup, další slevy na vybrané produkty a dopravu zdarma na objednávky nad 999 Kč. 

Pečujte o svou krásu

Od příjemné relaxační koupele to už není daleko ani k péči o vaši pokožku a vlasy. Ke zdravé a mladistvé pleti i hřívě vám pomohou kvalitní kosmetické přípravy od světových značek, které pořídíte například na oblíbeném e-shopu Notino.cz. To mimo jiné nabízí slevy až ve výši 30 % na vybrané značky, což se u dražších produktů jednoznačně vyplatí. Podobně širokou nabídku a až 30% slevy najdeme také na e-shopu známé kosmetické značky Sephora.cz

péče o pleť

Kvalitní kosmetiku nabídne rovněž e-shop Kiehls.cz, který se může pochlubit jak bezplatnou dopravou na všechny objednávky, tak slevou ve výši 15 % za přihlášení k odběru newsletteru. 

Sportem ke zdraví

Nedílnou součástí zdravého životního stylu je také dostatečný pohyb. Abyste u sebe podpořili chuť ke sportu a pohybu, v prvé řadě se vybavte kvalitním sportovním oblečením a vybavením. To pořídíte například v nabídce internetového obchodu Sportisimo.cz, kde právě probíhá zimní výprodej, a jako příjemný bonus obdržíte dopravu zdarma na objednávky nad 2 000 Kč. Speciální slevy a akce pak čekají také na členy klubu Sportisimo. 

Pokud byste si rádi pořídili sportovní výživu, jako jsou doplňky stravy, proteinové prášky a nápoje, rozhodně si nenechejte ujít nabídku e-shopu MyProtein.cz, který právě nabízí až 42% slevy na vybrané zboží. V sortimentu obchodu navíc nechybí ani kvalitní sportovní oblečení pro muže i ženy. 

Sportovní vybavení

Podpořte kvalitní spánek

Posledním krokem k psychické pohodě a pevnému zdraví je především kvalitní a dostatečný spánek. Ten můžete podpořit například výživovými doplňky z lékárny DrMax.cz, který si kromě slev na vybrané produkty připravil také speciální valentýnskou slevu pro zamilované. Sympatické slevy najdeme také na e-shopu Lekarna.cz

Když se bavíme o kvalitním spánku a zdravých zádech, zapomenout samozřejmě nesmíme ani na kvalitní matrace. Doporučujeme zamířit na e-shop premiove-matrace.cz, kde momentálně probíhá speciální valentýnská akce, kdy k objednávce obdržíte luxusní povlečení a polštář zdarma. Nechybí ani bezplatná doprava na všechny objednávky. 

Sečteno a podtrženo

Způsobů, jak podpořit pevné zdraví a wellness je skutečně mnoho. A jak jste se snad dozvěděli z dnešního článku, ne vždy vám musí péče o vlastní blaho udělat průvan v peněžence. Stačí nakupovat chytře a využívat rozmanitých akcí, slev, výprodejů, slevových kódů či třeba dopravy zdarma, která se zejména u nákupu jednotlivých položek vyplatí. A co je nejlepší? Vše můžete pořídit nejen levně, ale především online, čímž si ušetříte nervy při prodírání davy v obchodních centrech!

Často kladené dotazy

Mohu získat slevy na potraviny a zdravou výživu?

Ano, mnohé e-shopy nabízejí výhodné akce na biopotraviny a další zdravé produkty. Například na e-shopu Countrylife.cz najdete zdravé dobroty za výhodné ceny a dopravu zdarma na objednávky nad 1 200 Kč. Pokud vám jde o hubnutí, mohou se hodit slevy na e-shopu Ketodiet.cz. Dalším skvělým tipem je webová stránka dietavkrabicce.cz, která nabízí slevy na své týdenní, měsíční a dvouměsíční programy.

Kde mohu najít kvalitní doplňky stravy za výhodné ceny?

Jedním z míst, kde můžete najít funkční potravinové doplňky za přijatelné ceny, je e-shop GSKlub.cz. Nabízí mimo jiné kloubní výživu, doplňky stravy pro podporu imunity a zdraví prostaty či ženského zdraví v období menopauzy. Na tento e-shop se můžete těšit na 10% slevu na nákup nad 299 Kč a 20% slevu při nákupu nad 499 Kč. Další produkty značky GS jsou k dispozici také v online lékárně Benu.cz, která nabízí dopravu zdarma na tyto produkty.

Existují slevy na produkty pro relaxaci a wellness?

Ano, mnoho e-shopů nabízí produkty pro relaxaci a wellness za nízké ceny. Například na portálu Booking.com najdete mnoho wellness a lázeňských pobytů za výhodné ceny. Pro domácí relaxaci můžete využít e-shop Biooo.cz či e-shop Aromaoils.cz.



Alžbeta Komrsková

Alžbeta Komrsková

Žiju psaním o všem, co mě baví, ať už jde o cestování po evropských metropolích, přírodní kosmetiku, udržitelnou módu či zdravé stravování. Patřím mezi nadšené sportovce, a když zrovna nepíšu či nepřekládám, jsem nejspíš v posilovně, cvičím jógu nebo vyrážím za turistikou.


Podobné články:

Velikonoční výprodeje

Nejlepší velikonoční slevy 2024

S příchodem jara a blížících se Velikonoc se mnoho z nás těší na čas tradic, rodinných setkání a samozřejmě také na lákavé nákupní příležitosti,...

slevy a výprodeje

Nejlepší zimní výprodeje v roce 2024

Vánoční svátky a Nový rok jsou za námi, což znamená jediné - období povánočních výprodejů! Pokud jste ještě nenakoupili užitečné kousky za skvělé...

vánoční dárky

7 tipů na vánoční dárky na poslední chvíli

Vánoce se kvapem blíží a s nimi také nutnost pořídit a zabalit vánoční dárky. Pokud jste nákup dárku letos nechávali na poslední chvilku, možná...

online nákupy

Black Friday 2023

Vánoce se neúprosně blíží, a s nimi i nákupní šílenství. Než však začneme s úderem prvního prosince otevírat okénka adventního kalendáře, čeká nás...